Vegetarisk madplan uge 21

af Stinna

Ugens inspiration til vegetarisk mad –

Så er det atter tid til næste uges madplan. Igen har jeg været en tur i gemmerne og fundet nogle ældre opskrifter til jer, som jeg håber at I vil kunne lide. Jeg har selv planer om at lave nogle af retterne i ugens løb.

Hav en skøn lørdag – og god fornøjelse.

Mange hilsner,
Stinna

MANDAG – Spinatpandekager fyldt med tomatsalat

Mandagens aftensmad består spinatpandekager fyldt med tomatsalat – evt. denne simple tomatsalat.

Lav gerne dobbeltportion, så der også er til i morgen.

Få opskriften ved at klikke lige her. 

TIRSDAG – Rester fra mandag
Tirsdagen byder på rester fra i går. Hvis du vil have lidt ekstra fyld i spinatpandekagerne, så lav evt. disse falafler til. Når du alligevel er igang, så lav gerne dobbeltportion – så kan resten af falaflerne komme i fryseren.
Få opskriften ved at klikke lige her. 

ONSDAG – Pastaret med cremet peberfrugt-fløde sauce og bagte grøntsager

Onsdagens aftensmad består af denne cremede pastaret med en sauce lavet af peberfrugter og fløde.

Lav gerne dobbeltportion, så der også er til aftensmaden i morgen.

Få opskriften ved at klikke lige her.

TORSDAG – Rester fra onsdag
Torsdag spises resterne af pastaretten. Hvis I vil lave noget ekstra, så prøv disse grove boller med soltørrede tomater, hvidløg og rosmarin – de er gode som madbrød, eller sandwichbrød til madpakken.
Få opskriften ved at klikke lige her.

FREDAG – Rester fra ugen verdens bedste suppe
Hvis du har rester tilbage fra ugen, så spises disse fredag. Ellers kan du lave denne suppe, hvor resterne fra ugens grønt kan komme i.
Få opskriften ved at klikke lige her.

LØRDAG – Pizza-lørdag

Lørdag passer perfekt med pizza herhjemme. Jeg laver ret ofte denne lidt grovere variant, som jeg topper med tomatsauce, ost og grønt.
Få opskriften ved at klikke lige her.

SØDE SNACKS
Denne uges søde snack er denne sundere kage med rabarber og ingefærsirup. Spises med creme fraiche til.
Få opskriften lige her.

Print Friendly, PDF & Email

1 Kommentar

MR 21. maj 2019 - 19:10

Til dobbeltportioner:

Køl :

Æg – 9 stk.
Mælk – 2 ½ dl
Fetaost
Fløde – 0,5 L
Parmesanost – 60 g
Gær – 25 g
Flødeost naturel – 2 spsk.
Creme fraiche – 3 spsk.

Kolonial:

Majsmel – 5 dl
Hvedemel – 2,5 dl
Fuldkornshvedemel – 2,5 dl
Penne – 800 g
Kokosmælk – 800 g
Hakkede tomater – 400 g
Mandler – 120 g
Honning – 3 spsk.

Grønt:

Spinat – 2 store håndfulde
Cherrytomater – 40
Rød Peberfrugt – 6 stk.
Gul Peberfrugt – 4 stk.
Rødløg – 7 stk.
Citroner – 3
Hvidløg – 18 fed
Timian – 1 stk.
Chili – 1 stk.
Ingefær – 3 stk.
Persille – 1 stk.
Blomkål – ½ stk.
Dadler – 15 stk. uden sten
Rabarber – 150 g

Tjek om du har:

Salt
Olivenolie
Kokosolie
Spidskommen
Gurkemeje
Paprika
Knust Chili
Vaniljepulver
Grøntsagsbouillon

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.