Musliboller med solsikkekerner og mørk chokolade. DiSe boller er bagt med en færdig musliblanding og er helt perfekte til madpakken eller eftermiddagskaffen. De kan bages både med- og uden chokolade. Herhjemme elsker vi dog en nybagt bolle med chokolade i og selvfølgelig med smør på.
Når dejen er hævet, kommes der lidt mel på køkkenbordet.
Vend dejen forsigtigt ud af skålen.
Med en kniv eller en ‘dej-skærer’ skæres dejen i stykker, så der er ca. 10 boller. Kom bollerne over på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pisk ægget sammen og pensel bollerne med ægget.
Lad gerne bollerne hæve et lunt sted med et fugtigt viskestykke over i 30 minutter (dette punkt kan undlades, men de er bedst hvis de hæver lidt efter de er placeret på bagepladen).
Åben nu ovnen og træk bagepapiret forsigtigt over på den varme bageplade, som allerede er i ovnen.
Skru temperaturen ned til 225 grader.
Bag bollerne til de er gyldne. Der er forskel på ovne, så hold øje med dem. Bag dem omkring 20-30 minutter.
Følg også gerne med på instagram, hvor jeg deler flere madbilleder.