2,K
Vegetarfrikadeller med søde kartofler, spidskommen og ost er en skøn vegetarisk frikadelle. Herhjemme spises den som den er, eller bruges som fyld i tortillas.
Vegetarfrikadeller med søde kartofler
Mangler du et vegetarisk alternativ til frikadeller? Så prøv disse lækre frikadeller med sød kartoffel og revet ost. Herhjemme er de godkendt af både store-og små – og er helt perfekte som tilbehør i tortillas eller sandwiches.
Vegetarfrikadeller med søde kartofler
Antal: 20 stk.
Ingredienser
- 250 g søde kartofler i tern
- 1 stk. løg
- 3 stk. æg
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk. spidskommen
- Salt
- Peber
- 50 g havregryn
- 50 g hvedemel
- 100 g revet mozzarella
- olie til stegning
Sådan gør du
- Start med at skrælle de søde kartofler og skær dem i tern. Kog dem i en gryde med vand til de er helt møre.
- Kom de kogte søde kartofler, løg, æg, hvidløg, krydderier, havregryn, hvedemel og revet ost i en blender (eller foodprocessor). Blend det hele godt sammen.
- Kom olie på en pande. Form frikadellerne let med hænderne. Steg dem på stegepanden ved middelvarme. De skal være gyldne uden på og let bløde i midten.
- Velbekomme.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder fra min hverdag.