Vegetarfrikadeller med søde kartofler

af Stinna

Vegetarfrikadeller med søde kartofler, spidskommen og ost er en skøn vegetarisk frikadelle. Herhjemme spises den som den er, eller bruges som fyld i tortillas.

Vegetarfrikadeller med søde kartofler

Mangler du et vegetarisk alternativ til frikadeller? Så prøv disse lækre frikadeller med sød kartoffel og revet ost. Herhjemme er de godkendt af både store-og små – og er helt perfekte som tilbehør i tortillas eller sandwiches.

Vegetarfrikadeller med søde kartofler

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 20 stk.
Forfatter: Stinna
4.50 fra 2 stemmer

Ingredienser

  • 250 g søde kartofler i tern
  • 1 stk. løg
  • 3 stk. æg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk. spidskommen
  • Salt
  • Peber
  • 50 g havregryn
  • 50 g hvedemel
  • 100 g revet mozzarella
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Start med at skrælle de søde kartofler og skær dem i tern. Kog dem i en gryde med vand til de er helt møre.
  • Kom de kogte søde kartofler, løg, æg, hvidløg, krydderier, havregryn, hvedemel og revet ost i en blender (eller foodprocessor). Blend det hele godt sammen.
  • Kom olie på en pande. Form frikadellerne let med hænderne. Steg dem på stegepanden ved middelvarme. De skal være gyldne uden på og let bløde i midten.
  • Velbekomme.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder fra min hverdag. 

4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.