Grøntsagsvafler med æg og ost. Nemme, mættende og virkelig lækre vafler med grøntsager i.
Opskrift på grøntsagsvafler
Disse madvafler med grøntsager er et hit herhjemme. Vi spiser dem både på madpakken og som en nem frokost (eller aftensmad). De kan spises som de er, men kan også serveres med pesto, frisk mozzarella og avocado på. Du kan også sagtens bruge dem som brød i en toast.
Så har du nogle derhjemme, som ikke er så vild med grøntsager? Så prøv at servere disse grøntsagsvafler for dem – det er en genial måde, at spise lidt ekstra grøntsager på.
Grøntsagsvafler
Ingredienser
- 200 g gulerødder
- 200 g græskar
- 4 stk. æg
- 1 dl mælk
- 1 kugle frisk mozzarella (smuldret fint med hænderne)
- 1 tsk. salt
- 1 drys peber
- 1 tsk. oregano
- 1 spsk. olivenolie
- 3 spsk. hvedemel
Sådan gør du
- Start med at skrælle grøntsagerne. Riv dem derefter groft på et rivejern.
- Kom de revne grøntsager og de øvrige ingredienser i en skål. Rør det hele godt sammen.
- Kom cirka 3 spsk. dej i et vaffeljern til hver vaffel. Alt efter hvilket vaffeljern du bruger, kan det være at du skal komme lidt olie på pladerne.
- Spises med det samme eller opbevares i køleskabet.
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.