Morgenmadsvafler med banan, æg, havregryn og vanilje. Disse lækre bananvafler kan spises både til morgenmad eller eftermiddagskaffen. De er nemme at lave og mætter godt.
Opskrift på morgenmadsvafler
Vafler til morgenmad er altid et hit herhjemme. Disse vafler er med havregryn, banan, æg, lidt mel og smør. Alle ingredienserne kommes blot i en blender og så er der lækre morgenmadsvafler. Herhjemme serveres de med lidt sirup, mørk chokolade og et par skiver banan.
Morgenmadsvafler
Ingredienser
- 100 g havregryn
- 4 stk. modne bananer (små øko)
- 2 stk. æg
- 3 dl mælk (fx letmælk)
- 4 spsk. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. kardemomme
- 2 tsk. vaniljesukker
- 25 g smør,smeltet
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en blender. Blend til dejen er helt ensartet.
- Bages i et vaffeljern til de er gyldne. Alt efter hvilket vaffeljern du bruger, kan det være at der skal lidt smør på pladerne først.
- Spises nylavede – resten kan gemmes i køleskabet.
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.