Rødbedefrikadeller med feta og persille. Disse grøntsagsdeller er de bedste jeg endnu har afprøvet. De smager så godt, at jeg kom til at spise halvdelen mens jeg stegte resten. De er hurtige at lave og smager skønt på madpakken. Lige i disse dage laver jeg dog ikke madpakke, da jeg er igang med en skriftlig eksamen. Jeg får derfor ikke lavet så meget mad, men istedet drukket en masse kaffe og spist nemme måltider.
Rødbedefrikadeller – vegetarfrikadeller
Disse nemme vegetarfrikadeller med rødbede kan også sagtens laves med andre krydderier eller en anden type ost. Jeg er bare helt vild med både persille og feta – og disse ingredienser passer godt sammen med rødbede.
For at vende tilbage til mine rødbededeller, så får I opskriften her.
Rødbedefrikadeller med feta og persille(10 stk.)
150g rødbede
150g gulerod
1 rødløg
3 æg
1 dl havregryn ( jeg brugte en blanding af grove og fine)
60g feta
1 håndfuld frisk persille
salt
peber
- Riv rødbede og gulerødder groft.
- Hak løg og perfille fint.
- Bland rødbede, gulerødder, løg og persille med de andre ingredienser.
- Lad ‘farsen’ stå nogle minutter, imens du varmer panden op.
- Steg dellerne i lidt olie til de er gyldne og vend. De er en smule svære at vende, så vær forsigtig.
Jeg spiste mine rødbede-deller i en spidskålswrap med hytteost, spinat og ekstra persille. Velbekomme!
Følg også gerne med på min instagramprofil, hvis du vil se endnu flere madbilleder.
4 Kommentarer
Mums! De ser lækre ud. De bliver helt sikkert en del af næste uges madplan. Tak for lækker inspiration :-)
Det synes jeg de skal :-) Laver du altid madplan? Lyder spændende
Hold op nogle lækre deller -hele familien (incl mindste på 4 år) spiste med stor velbehag!
– tak for mad :-)
Dejligt at I alle kunne lide det :-)