Rødbedefrikadeller med feta og persille

af Stinna

Rødbedefrikadeller med feta og persille

Rødbedefrikadeller med feta og persille. Disse grøntsagsdeller er de bedste jeg endnu har afprøvet. De smager så godt, at jeg kom til at spise halvdelen mens jeg stegte resten. De er hurtige at lave og smager skønt på madpakken. Lige i disse dage laver jeg dog ikke madpakke, da jeg er igang med en skriftlig eksamen. Jeg får derfor ikke lavet så meget mad, men istedet drukket en masse kaffe og spist nemme måltider.

Rødbedefrikadeller – vegetarfrikadeller

Disse nemme vegetarfrikadeller med rødbede kan også sagtens laves med andre krydderier eller en anden type ost. Jeg er bare helt vild med både persille og feta – og disse ingredienser passer godt sammen med rødbede.

For at vende tilbage til mine rødbededeller, så får I opskriften her.

Rødbedefrikadeller med feta og persille(10 stk.)

150g rødbede

150g gulerod

1 rødløg

3 æg

1 dl havregryn ( jeg brugte en blanding af grove og fine)

60g feta

1 håndfuld frisk persille

salt

peber

  1. Riv rødbede og gulerødder groft.
  2. Hak løg og perfille fint.
  3. Bland rødbede, gulerødder, løg og persille med de andre ingredienser.
  4. Lad ‘farsen’ stå nogle minutter, imens du varmer panden op.
  5. Steg dellerne i lidt olie til de er gyldne og vend. De er en smule svære at vende, så vær forsigtig.

Jeg spiste mine rødbede-deller i en spidskålswrap med hytteost, spinat og ekstra persille. Velbekomme!

Rødbedefrikadeller med feta og persilleRødbedefrikadeller med feta og persilleRødbedefrikadeller med feta og persille

Følg også gerne med på min instagramprofil, hvis du vil se endnu flere madbilleder.

4 Kommentarer

Jonna 2. april 2014 - 11:19

Mums! De ser lækre ud. De bliver helt sikkert en del af næste uges madplan. Tak for lækker inspiration :-)

Reply
Stinna 2. april 2014 - 15:46

Det synes jeg de skal :-) Laver du altid madplan? Lyder spændende

Reply
Maiken 12. november 2016 - 18:53

Hold op nogle lækre deller -hele familien (incl mindste på 4 år) spiste med stor velbehag!
– tak for mad :-)

Reply
Stinna 12. november 2016 - 22:02

Dejligt at I alle kunne lide det :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.