Sommerpizza

af Stinna

Sommerpizza i to varianter – én med avocadocreme og én med rød pesto. Disse sommerpizzaer er virkelig nemme at lave og er derfor perfekte til en hverdagsaften, hvor maden gerne må være ekstra nem – men samtidig virkelig god.

Opskrift på nem pizza

I denne opskrift er der fyld til 2 pizzaer. Én sommerpizza med avocado-dild creme, friske tomater, burrata og frisk dild. Den røde variant er med rød pesto, mozzarellaost, burrata og basilikum. Du kan sagtens bage dine egne pizzabunde – men i denne opskrift har jeg brugt de færdige.

Sommerpizza

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 2 stk. pizzabunde (evt. færdige)

Grøn avocado-pizza

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 stk. avocado
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl creme fraiche (18%)
  • salt
  • friske cherrytomater, skåret i halve
  • 1/2 stk. burrata
  • frisk dild til pynt

Rød pesto-pizza

  • 4 spsk. rød pesto
  • 1 håndfuld revet mozzarella
  • 1 stk. rødløg, skåret i tynde skiver
  • friske cherrytomater, skåret i halve
  • 1/2 stk. burrata
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Grøn avocado-pizza

  • Kom avocado, dild, hvidløg, creme fraiche og salt i en minihakker. Blend til ensartet konsistens og smag til med salt. Sæt til side.
  • Kom olie på pizzabunden og bag den i ovnen, til den er gylden og færdigbagt. Lad den køle en smule af.
  • Smør avocado-cremen på den færdige pizzabund. Top pizzaen med burrata, friske tomater og dild.
  • Velbekomme!

Rød pesto-pizza

  • Smør pizzabunden med pesto. Kom mozzarellaost og rødløg på. Bages i ovnen, til den er færdigbagt og gylden.
  • Top pizzaen med friske tomater, burrata og frisk basilikum. Velbekomme!

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.