2,8K
Sommerpizza i to varianter – én med avocadocreme og én med rød pesto. Disse sommerpizzaer er virkelig nemme at lave og er derfor perfekte til en hverdagsaften, hvor maden gerne må være ekstra nem – men samtidig virkelig god.
Opskrift på nem pizza
I denne opskrift er der fyld til 2 pizzaer. Én sommerpizza med avocado-dild creme, friske tomater, burrata og frisk dild. Den røde variant er med rød pesto, mozzarellaost, burrata og basilikum. Du kan sagtens bage dine egne pizzabunde – men i denne opskrift har jeg brugt de færdige.
Sommerpizza
Antal: 2 stk.
Ingredienser
- 2 stk. pizzabunde (evt. færdige)
Grøn avocado-pizza
- 2 spsk. olivenolie
- 2 stk. avocado
- 1 håndfuld frisk dild
- 2 fed hvidløg
- 1 dl creme fraiche (18%)
- salt
- friske cherrytomater, skåret i halve
- 1/2 stk. burrata
- frisk dild til pynt
Rød pesto-pizza
- 4 spsk. rød pesto
- 1 håndfuld revet mozzarella
- 1 stk. rødløg, skåret i tynde skiver
- friske cherrytomater, skåret i halve
- 1/2 stk. burrata
- frisk basilikum
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Grøn avocado-pizza
- Kom avocado, dild, hvidløg, creme fraiche og salt i en minihakker. Blend til ensartet konsistens og smag til med salt. Sæt til side.
- Kom olie på pizzabunden og bag den i ovnen, til den er gylden og færdigbagt. Lad den køle en smule af.
- Smør avocado-cremen på den færdige pizzabund. Top pizzaen med burrata, friske tomater og dild.
- Velbekomme!
Rød pesto-pizza
- Smør pizzabunden med pesto. Kom mozzarellaost og rødløg på. Bages i ovnen, til den er færdigbagt og gylden.
- Top pizzaen med friske tomater, burrata og frisk basilikum. Velbekomme!