Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Sommerpizza

af Stinna

Sommerpizza i to varianter – én med avocadocreme og én med rød pesto. Disse sommerpizzaer er virkelig nemme at lave og er derfor perfekte til en hverdagsaften, hvor maden gerne må være ekstra nem – men samtidig virkelig god.

Opskrift på nem pizza

I denne opskrift er der fyld til 2 pizzaer. Én sommerpizza med avocado-dild creme, friske tomater, burrata og frisk dild. Den røde variant er med rød pesto, mozzarellaost, burrata og basilikum. Du kan sagtens bage dine egne pizzabunde – men i denne opskrift har jeg brugt de færdige.

Sommerpizza

Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 2 stk. pizzabunde (evt. færdige)

Grøn avocado-pizza

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 stk. avocado
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl creme fraiche (18%)
  • salt
  • friske cherrytomater, skåret i halve
  • 1/2 stk. burrata
  • frisk dild til pynt

Rød pesto-pizza

  • 4 spsk. rød pesto
  • 1 håndfuld revet mozzarella
  • 1 stk. rødløg, skåret i tynde skiver
  • friske cherrytomater, skåret i halve
  • 1/2 stk. burrata
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Grøn avocado-pizza

  • Kom avocado, dild, hvidløg, creme fraiche og salt i en minihakker. Blend til ensartet konsistens og smag til med salt. Sæt til side.
  • Kom olie på pizzabunden og bag den i ovnen, til den er gylden og færdigbagt. Lad den køle en smule af.
  • Smør avocado-cremen på den færdige pizzabund. Top pizzaen med burrata, friske tomater og dild.
  • Velbekomme!

Rød pesto-pizza

  • Smør pizzabunden med pesto. Kom mozzarellaost og rødløg på. Bages i ovnen, til den er færdigbagt og gylden.
  • Top pizzaen med friske tomater, burrata og frisk basilikum. Velbekomme!

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy