Rejsetips til Riga?

af Stinna

Om præcist én uge smutter min kæreste og jeg på forlænget weekend i Riga. Det er min fødselsdagsgave fra ham og jeg glæder mig SÅ meget! Men jeg har brug for jeres hjælp. For hvad skal vi se, lave og spise (!) i Riga? Indtil videre har jeg fundet et par restauranter på google, men jeg er endnu mere vild med personlige tips – så hvis nogle af jer har været i Riga, så kom endelig med nogle gode bud.

Jeg ved faktisk ikke helt, hvorfor det endte med Riga. Jeg ville gerne opleve en ny storby og gerne én, som var lidt anderledes end de sidste vi har været i. Så for at tage et sted, som jeg slet ikke har været før, så blev det Riga. Jeg er spændt og glæder mig til nogle dage med en masse gode kopper kaffe, mærke storbystemning, spise god mad, kigge på forskellige mennesker og ellers bare tulle rund.

Har I været i Riga og har I nogle gode rejsetips?

2 Kommentarer

Victoria 26. oktober 2017 - 08:22

Hej,

Jeg skal til Riga om Ca 2-3 ugers tid og jeg har sat mig for at se Sigulda som ligger lidt udenfor Riga.. De kalder slots området for det lettiske Schweiz, så det synes jeg er værd at se. :)
Madmæssigt ved jeg at de har sød hytteost / ala kinderpingqie med syltetøj og røget kylling og som resten af Østeuropa har de et stort udvalg af karameller.

Håber du får en god tur!

Reply
Stinna 28. oktober 2017 - 08:32

Tusind tak for dine tips! Jeg glæder mig sådan! Jeg skriver herinde, hvis jeg finder nogle gode steder :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.