Ristet brød med krydderolie

af Stinna

Ristet brød med krydderolie er måske mere et tip, end det er en egentlig opskrift. Men det gamle brød bliver igen lækkert, når det dryppes med olie med krydderier og derefter bages i ovnen. Herhjemme bruges det til at dyppe i hjemmelavet hummus.

Hjemmelavet krydderolie

Olien er lavet af olivenolie, som er rørt sammen med hvidløg, salt, peber, paprika, chili og timian. Du kan også sagtens bruge andre krydderier. Olien pensles på brødet, som bages i ovnen til det er sprødt og gyldent.

Ristet brød med krydderolie

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 1 stk. langt flute
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 1-2 tsk. tørret timian
  • 1 tsk. paprika
  • 1 drys tørret chili
  • 1 fed finthakket hvidløg

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
  • Skær flute i tynde skiver og placer det på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Rør olie og krydderier sammen og pensel brødet med olie.
  • Bages midt i ovnen i cirka 7-10 minutter, til det er gyldent.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.