Sundere snacks til studenterkørsel

af Stinna

DSC075911

Forleden fik jeg et spørgsmål herinde på bloggen, om jeg ikke ville dele et par forslag til sundere studenterkørsel-snacks! Så i dette indlæg vil jeg komme med 3 gode idéer, hvis du endnu ikke ved hvad du skal servere til de mange studenter, som du måske får på besøg.

Fælles for alle opskrifterne er, at de kan laves dagen i forvejen ( eller flere dage før!). Da jeg blev student, havde mine forældre lavet det største fad med jordbær med chokolade. Vi kom først hjem til os sidst på ruten og vi var alle så mætte, at vi nærmest ikke kunne spise noget. Derfor er mit råd, at man endelig ikke skal servere for meget og lade være med at lave det helt vilde. Flere forældre havde lavet store flotte kager, bagt 300 pølsehorn osv. Faktisk husker jeg de steder hvor der bare var lidt små snacks, som virkelig gode. Nu er det selvfølgelig smag og behag, men i min klasse blev der ihvertfald stillet alt for meget mad an. 

Den første idé er min opskrift guacamole.  Køb nogle gode grove kiks og server en guacamole til. Guacamole kan godt nok ikke laves dagen i forvejen, men i en god blender tager det ikke længe at lave en god skål. Server kiks sammen med guacamole og måske et par andre dips, det kan kun blive et hit.snickers-bidder-4

Det næste tip er mine Sundere snickers bidder. De kan laves længe i forvejen og jeg har endnu ikke mødt en, som ikke kan lide kombinationen af salte peanuts og mørk chokolade. Skær dem i små bidder og server dem evt. med en lille pind i.

DSC040571

Min sidste idé er Ærtedip og knækbrød. Ærtedippen laves nemt i en blender og knækbrød er også nemt at lave. Begge dele kan laves i forvejen og ellers kan købe-knækbrød også være en mulighed.

Jeg håber I kunne bruge mine små tips til noget – hvor mange af jer skal igang med at have besøg af (små) fulde studenter?

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.