Toast med halloumi, avocadocreme og ristede pinjekerner. Disse små brød er helt perfekte som en lille forret, en del af tapas eller blot en snack til et glas vin. De er utrolig nemme at lave og smager virkelig godt.

Toast med halloumi
Denne lækre snack består af ristet brød, smagfuld avocadocreme og stegt halloumi. Tænk at noget så simpelt, kan smage så godt. Disse små stykker brød kan varieres i det uendelige og jeg spår, at jeg vil lave dem mange gange i løbet af sommeren. Prøv også at tilføje bredbladet persille på toppen.
Toast med halloumi
Antal: 6 stk.
Ingredienser
- 6 skiver brød / flute
- 200-250 g halloumi (også kaldet grillost)
- 20 g ristede pinjekerner
Avocadocreme
- 2 stk. avocado
- 1 fed hvidløg
- 1 dl creme fraiche (18 %)
- 1 tsk. limesaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Skær brød i skiver og rist dem i ovnen.
Avocado-creme
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Blend det godt sammen, smag til med salt.
Stegt halloumi
- Kom lidt olie på en pande. Skær halloumi i 6 skiver og steg det på panden, til det er gyldent på begge sider.
Servering
- Smør brødskiverne med avocadocreme. Top med halloumi og ristede pinjekerner. Serveres med det samme. Velbekomme.

Du er også velkommen til at følge med inde på min Instagramprofil, hvor jeg deler mange madbilleder fra min hverdag.