Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Toast med halloumi

af Stinna

Toast med halloumi, avocadocreme og ristede pinjekerner. Disse små brød er helt perfekte som en lille forret, en del af tapas eller blot en snack til et glas vin. De er utrolig nemme at lave og smager virkelig godt.

Toast med halloumi

Toast med halloumi

Denne lækre snack består af ristet brød, smagfuld avocadocreme og stegt halloumi. Tænk at noget så simpelt, kan smage så godt. Disse små stykker brød kan varieres i det uendelige og jeg spår, at jeg vil lave dem mange gange i løbet af sommeren. Prøv også at tilføje bredbladet persille på toppen.

Toast med halloumi

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Ret: Snack
Køkken: Vegetarisk
Antal: 6 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 6 skiver brød / flute
  • 200-250 g halloumi (også kaldet grillost)
  • 20 g ristede pinjekerner

Avocadocreme

  • 2 stk. avocado
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl creme fraiche (18 %)
  • 1 tsk. limesaft
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Skær brød i skiver og rist dem i ovnen.

Avocado-creme

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Blend det godt sammen, smag til med salt.

Stegt halloumi

  • Kom lidt olie på en pande. Skær halloumi i 6 skiver og steg det på panden, til det er gyldent på begge sider.

Servering

  • Smør brødskiverne med avocadocreme. Top med halloumi og ristede pinjekerner. Serveres med det samme. Velbekomme.
Toast med halloumi

Du er også velkommen til at følge med inde på min Instagramprofil, hvor jeg deler mange madbilleder fra min hverdag.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy