4,K
Toast med halloumi, avocadocreme og ristede pinjekerner. Disse små brød er helt perfekte som en lille forret, en del af tapas eller blot en snack til et glas vin. De er utrolig nemme at lave og smager virkelig godt.
Toast med halloumi
Denne lækre snack består af ristet brød, smagfuld avocadocreme og stegt halloumi. Tænk at noget så simpelt, kan smage så godt. Disse små stykker brød kan varieres i det uendelige og jeg spår, at jeg vil lave dem mange gange i løbet af sommeren. Prøv også at tilføje bredbladet persille på toppen.
Toast med halloumi
Antal: 6 stk.
Ingredienser
- 6 skiver brød / flute
- 200-250 g halloumi (også kaldet grillost)
- 20 g ristede pinjekerner
Avocadocreme
- 2 stk. avocado
- 1 fed hvidløg
- 1 dl creme fraiche (18 %)
- 1 tsk. limesaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Skær brød i skiver og rist dem i ovnen.
Avocado-creme
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Blend det godt sammen, smag til med salt.
Stegt halloumi
- Kom lidt olie på en pande. Skær halloumi i 6 skiver og steg det på panden, til det er gyldent på begge sider.
Servering
- Smør brødskiverne med avocadocreme. Top med halloumi og ristede pinjekerner. Serveres med det samme. Velbekomme.
Du er også velkommen til at følge med inde på min Instagramprofil, hvor jeg deler mange madbilleder fra min hverdag.
3 Kommentarer
Kære Stina.
Jeg er ret ny i alt dette med det veganske – specielt hvis man skal lave frokost til 14 personer. Det har jeg indladt mig på sådan lidt uden egentlig at vide hvad der passer sammen ;)
Så jeg håber du måske vil hjælpe mig lidt på vej, med at sammensætte et frokost-tapas-bord med lidt af alt muligt :)
Jeg tænker på denne samensætning:
Snacks: Saltede mandler, Krydrede edemame bønner
Tilbehør: Syltede rødløg, Rødbedehummus, Guacomole, Romesco sauce
Toast med halloumi
Ovnbagte falafler
Tærte med tomat og timian
Pastasalat vendt i guacomole
Grønkålssalat med bagte gulerødder
Broccolisalat med peanutdressing
Brød: her ved jeg ikke lige hvad ville passe?
Vil du hjælpe mig videre? :) Måske give mig dit bud på hvad du ville vælge hvis du selv stod med denne “opgave”?
Sommerhilsner, Zoe
Hej Zoe,
tak for din besked. Er det vegansk eller vegetarisk? :-)
Jeg synes din menu lyder rigtig god – den meny gad jeg da godt spise! Jeg ville nok servere focaccia til? https://stinna.dk/bagvaerk/koldhaevet-focaccia.html
Jeg kan ikke komme i tanke om nogle ændringer. Måske lidt gnave-grønt, som kan dyppes i tapenaderne?
Hav en skøn middag!
Ja, god ide, mange tak :)
Der er flest som spiser vegetarisk.
Tak så går jeg med disse ting :)