Jeg er på barsel - jeg vender tilbage med svar på spørgsmål

Hjemmelavet bounty

af Stinna

Hjemmelavet bounty lavet af kun 3 ingredienser – nemlig kondenseret mælk, kokosmel og mørk chokolade. Bounty er så lækre og de bliver mindst ligeså gode, når du laver dem selv.

Opskrift på bounty

Denne opskrift på hjemmelavet bounty er utrolig nem og er helt perfekt, hvis du får gæster på besøg til kaffe. De kan også sagtens laves dagen før de skal serveres. Kokosmassen er meget sød og derfor vil jeg anbefale, at du bruger mørk chokolade til overtræk, gerne omkring 70%.

Bounty

Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Køl1 t
Ret: Søde snacks
Køkken: Vegetarisk
Antal: 16 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 1 dåse kondenseret mælk (cirka 397 g)
  • 200 g kokosmel (eller lidt mere)
  • 200 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Kom kondenseret mælk og kokosmel i en skål. Bland det godt sammen, så det kan formes – men stadig er lidt klistret.
  • Sæt skålen på køl i 30 minutter.
  • Form herefter kokosmassen til små bars og placer dem på et skærebræt med bagepapir på. Sæt dem på køl i 30 minutter igen.
  • Smelt chokoladen over vandbad. Overtræt nu dine kokosbars med chokolade. Jeg gør det ved at jeg placerer én bar ad gangen på en gaffel og overhælder den med chokolade med en ske. Sæt dem på bagepapiret og lad chokoladen størkne. Hvis du har mere chokolade tilbage, kan du evt. overtrække dem én gang mere. Så får de en pænere overflade. Drys evt. med kokosmel, inden chokoladen er størknet.
  • Opbevar dine bounty i køleskabet. Kan holde sig 2-3 dage på køl.

Bounty med kondenseret mælk

I denne opskrift har jeg brugt kondenseret mælk, som købes færdig på dåse. Kondenseret mælk er sødt og bruges direkte fra dåsen. Husk at købe den variant der ikke er kogt til karamel. Kondenseret mælk kan købes i de fleste større supermarkeder.

Hjemmelavet bounty
Hjemmelavet bounty

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy