141


Scrambled eggs med grøntsager er en utrolig simpel og lækker ret, som er fyldt med gode ingredienser.

Opskrift på scrambled eggs med grøntsager
Mangler du en idé til en proteinrig og sund frokost? Så læs med her. I dag deler jeg nemlig opskriften på en virkelig nem frokostidé, som tager næsten ingen tid at lave. Nemlig scrambled æg med peberfrugt, løg og blomkål. Det lyder måske lidt specielt, men smager virkelig godt.
Leder du efter andre nemme frokostopskrifter? Så prøv også proteinrig frokost.
Scrambled eggs med grøntsager
Servings: 2 portioner
Ingredienser
- 1 tsk. olivenolie
- 1 stk. løg, finthakket
- 1 stk. rød peberfrugt, skåret i tern
- 200 g blomkålsris (frosne)
- 4 stk. æg
- 1 drys røget paprika
- 1/2 tsk. hvidløgspulver
- salt og peber
Servering
- 100-200 g hytteost
- 1 stk. avocado
- frisk basilikum
- 100 g cherrytomater
- soyasauce
Sådan gør du
- Start med at komme olie på en pande. Tilføj grøntsagerne og lad dem stege 2 minutter under omrøring.
- Tilføj æg og krydderier. Vend det godt rundt mens det steges.
- Fordel scrambled eggs i to skåle.
- Server med hytteost, avocado, frisk basilikum og soyasauce. Velbekomme.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.