449


Morgenmads-brownie er en lækker chokoladekage, som kan serveres til morgenmad. Den er nemlig fyldt med lækre ingredienser, som mætter godt.

Opskrift på morgenmads-brownie
Den lækreste brownie med mandler, banan og hytteost – som sagtens kan spises til morgenmad eller som en del af madpakken. Herhjemme er vi glade for små, sundere snacks, som er gode at have med på madpakken eller som en del af en hurtig morgenmad. Derfor blev denne morgenmads-kage et stort hit herhjemme. Jeg skærer kagen i små stykker og fryser kagen ned når den er bagt. Så tør kagen hurtigt op i madpakken.
Prøv også gerne min opskrift på sund gulerodskage.
Morgenmads-brownie
Servings: 16 stk.
Ingredienser
- 2 stk. banan
- 100 g havregryn
- 100 g mandler
- 4 stk. æg
- 200 g hytteost jeg bruger med 4% fedt
- 10 stk. dadler uden sten
- 4 spsk. kakaopulver
- 2 spsk. kokosolie målt i fast form
- 100 g mørk chokolade grofthakket
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
- Kom mandler, havregryn og kakao i en foodprocessor og blend det sammen.
- Tilføj de øvrige ingredienser (pånær mørk chokolade) og blend til en ensartet konsistens. Der må gerne være lidt mandelstykker.
- Vend chokoladen i med en ske.
- Kom dejen i et en form på 20 x 20 cm (beklædt med bagepapir).
- Bages midt i ovnen i cirka 20 minutter – prik gerne i den for at se, om den er færdig.
- Lad den køle af og skær derefter i små stykker. Opbevares i køleskabet.
Notes
Denne morgenmads-brownie kan sagtens fryses. Skær den i små stykker og frys ned i en frysepose.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.