119
Morgenmadsmuffins med brombær er søde muffins med friske brombær og marcipan. De er kun sødet med banan og marcipan og er derfor ikke så søde som almindelige muffins.
Opskrift på morgenmadsmuffins med brombær
Leder du efter en opskrift på bagværk med lidt mindre sukker? Så prøv disse morgenmadsmuffins med friske brombær. De kan naturligvis også spises på alle andre tidspunkter, men jeg synes især at de vil være gode til en brunch eller andet, hvor bagværket ikke behøver at være meget sødt.
Morgenmadsmuffins med brombær
Opskriften rækker til 11-12 stk., alt efter hvor store de laves.
Antal: 10 stk.
Ingredienser
- 2 dl sødmælk
- 150 g marcipan, groftrevet
- 3 stk. banan
- 100 g grovvalsede havregryn
- 25 g smeltet smør
- 2 stk. store æg
- 1 tsk. bagepulver
- 100 g hvedemel
- 200 g brombær, friske
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
- Pisk alle ingredienserne sammen i en skål (pånær brombær). Brug bare et almindeligt piskeris.
- Tilsæt brombær og vend det forsigtigt sammen.
- Fordel dejen i muffinsforme. Jeg bruger nogle silikoneforme, for at de ikke hænger fast.
- Bages midt i ovnen i cirka 15 minutter. Hold øje med dem, der er forskel på ovne.
- Lad dem køle helt af, inden de spises. Velbekomme.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.