Efterårspandekager

af Stinna

Efterårspandekager med æbler, kanel og kardemomme. Disse pandekager smager helt fantastisk og er især gode til efteråret, hvor der er æbler at finde alle steder.

Opskrift på efterårspandekager

Herhjemme elsker vi æblepandekager, som vi gerne spiser til morgenmad. Men for at gøre en weekendmorgenmad en tand ekstra god, lavede vi disse pandekager til morgenmad. De er søde, svampede og utrolig lækre. Jeg laver dem med 1-2 spsk. sukker, alt efter hvor søde æblerne er. De kan spises som de er, eller serveres med letpisket flødeskum og kanel.

Efterårspandekager

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid19 minutter
Ret: Bagværk, Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna
5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 3 stk. æg
  • 2 stk. æbler, groftrevne
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 dl sødmælk
  • 100 g hvedemel
  • 2 spsk. sukker
  • 1 drys salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne sammen i en skål – bare brug et almindeligt piskeris.
  • Steg pandekagerne på en pande med smør på – brug gerne en slip-let pande.
  • Spis pandekagerne mens de er lune.


Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

2 Kommentarer

Merve 1. september 2024 - 14:46

5 stars
De blev så lækre! Vi spiste dem med flødeskum på

Reply
Stinna 4. september 2024 - 13:25

Ej hvor dejligt! Tak :-)

Reply
5 from 1 vote

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.