176
Efterårspandekager med æbler, kanel og kardemomme. Disse pandekager smager helt fantastisk og er især gode til efteråret, hvor der er æbler at finde alle steder.
Opskrift på efterårspandekager
Herhjemme elsker vi æblepandekager, som vi gerne spiser til morgenmad. Men for at gøre en weekendmorgenmad en tand ekstra god, lavede vi disse pandekager til morgenmad. De er søde, svampede og utrolig lækre. Jeg laver dem med 1-2 spsk. sukker, alt efter hvor søde æblerne er. De kan spises som de er, eller serveres med letpisket flødeskum og kanel.
Efterårspandekager
Antal: 10 stk.
Ingredienser
- 3 stk. æg
- 2 stk. æbler, groftrevne
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 1 dl sødmælk
- 100 g hvedemel
- 2 spsk. sukker
- 1 drys salt
- 1 tsk. bagepulver
- smør til stegning
Sådan gør du
- Pisk alle ingredienserne sammen i en skål – bare brug et almindeligt piskeris.
- Steg pandekagerne på en pande med smør på – brug gerne en slip-let pande.
- Spis pandekagerne mens de er lune.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
2 Kommentarer
De blev så lækre! Vi spiste dem med flødeskum på
Ej hvor dejligt! Tak :-)