209
Kartoffelwraps er nemme, lækre wraps lavet af kartoffelskiver, ost og olie. Det smager virkelig godt og er en sjov og anderledes måde at servere wraps på.
Opskrift på kartoffelwraps
Herhjemme elsker vi kartofler og derfor var hele familien også vilde med disse kartoffelwraps. De er lavet af helt tynde skiver kartoffel, som lægges helt tæt på hinanden på en bageplade med bagepapir. De pensles med lidt olie og drysses med ost – og så er det ellers bare i ovnen. De kan spises som de er, ellers bruges til wraps med fyld i.
Herhjemme blev de fyldt med flødeost, rucola, falafler og avocado.
Kartoffelwraps
Antal: 4 stk.
Ingredienser
- 300 g kartofler (med skræl)
- 50 g revet mozzarella
- olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær kartoflerne i helt tynde skiver med en skarp kniv eller et mandolinjern.
- Placer dem på en bageplade i 4 firkanter. Kartoffelskiverne skal overlappe hinanden (se billedet). Pensl med olivenolie og drys med ost. Drys også gerne med lidt salt og peber.
- Bages i 10-12 minutter, til de er gyldne. Tages ud og fyldes med dit yndlingsfyld. Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.