Cornflakestoppe er knasende sprøde cornflakes, vendt i mørk chokolade. Det giver små, sprøde og søde toppe – som ofte spises til jul.
Opskrift på cornflakestoppe
Hjemmelavede cornflakestoppe er én af de skønneste former for konfekt og julegodter. De er knasende sprøde, smager skønt og er vanvittigt nemme at lave. De består nemlig kun af cornflakes og chokolade, som røres sammen og fordeles som små toppe. Resultatet er skønt og er perfekt, hvis du får uventede gæster i juletiden.
Opskriften herunder er til 10 toppe. Du kan derfor med fordel gange opskriften op, så du har til endnu flere chokoladetoppe. I opskriften bruges mørk chokolade, men du kan også bruge mælkechokolade.
Cornflakestoppe
Ingredienser
- 60 g cornflakes
- 100 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Start med at smelte den mørke chokolade over vandbad.
- Kom cornflakes i en skål. Tilføj smeltet chokolade og rør det sammen. Det ser tørt ud i starten – men det skal nok blive fordelt.
- Fordel derefter som små toppe på et stykke bagepapir (gerne med et skærebræt under). Lad dem større til chokoladen er stivnet – eller kom dem i køleskabet.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.