Morgenmadsmuffins med brombær

af Stinna

Morgenmadsmuffins med brombær er søde muffins med friske brombær og marcipan. De er kun sødet med banan og marcipan og er derfor ikke så søde som almindelige muffins.

Morgenmadsmuffins med brombær

Opskrift på morgenmadsmuffins med brombær

Leder du efter en opskrift på bagværk med lidt mindre sukker? Så prøv disse morgenmadsmuffins med friske brombær. De kan naturligvis også spises på alle andre tidspunkter, men jeg synes især at de vil være gode til en brunch eller andet, hvor bagværket ikke behøver at være meget sødt.

Morgenmadsmuffins med brombær

Opskriften rækker til 11-12 stk., alt efter hvor store de laves.
Ret: Bagværk
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 2 dl sødmælk
  • 150 g marcipan, groftrevet
  • 3 stk. banan
  • 100 g grovvalsede havregryn
  • 25 g smeltet smør
  • 2 stk. store æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g hvedemel
  • 200 g brombær, friske

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
  • Pisk alle ingredienserne sammen i en skål (pånær brombær). Brug bare et almindeligt piskeris.
  • Tilsæt brombær og vend det forsigtigt sammen.
  • Fordel dejen i muffinsforme. Jeg bruger nogle silikoneforme, for at de ikke hænger fast.
  • Bages midt i ovnen i cirka 15 minutter. Hold øje med dem, der er forskel på ovne.
  • Lad dem køle helt af, inden de spises. Velbekomme.
Morgenmadsmuffins med brombær

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.