483
Squash hapsere er små, lækre ‘frikadeller’ lavet af squash, vesterhavsost og pankorasp. De er perfekte som en lille snack – så jeg har valgt at kalde dem for hapsere.
Opskrift på squash hapsere
Har du mange squash i haven? Så prøv at bruge dem til disse lækre hapsere med squash og ost. De minder om squashfrikadeller – men herhjemme spiste vi dem som små, lækre hapsere. De er bedst lige når de er lavet, men kan også spises kolde på madpakken fx.
Squash hapsere
Antal: 10 stk.
Ingredienser
- 175 g groftrevet squash
- 2 stk. æg
- 30 g groftrevet Vesterhavsost
- 50 g pankorasp
- 2 tsk. timian, tørret
- Salt og peber
- olie til stegning
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt rundt.
- Hapserne formes nemmest med hænderne og en ske.
- Steg ‘hapserne’ i godt med olie på en pande – i rigeligt olie.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.