Æggewrap

af Stinna

 Æggewrap er en slags madpandekage, som er lavet med meget lidt mel. Egentligt minder den om en tynd omelet, hvori der kommes fyld.

Æggewrap

Æggewrap

Opskriften herunder er blot lavet af æg, som piskes sammen med ønskede krydderier og steges på en pande. Opskriften rækker til én person og fyldes med dit favoritfyld.

Æggewraps er utrolig nemme at lave og smager skønt. I min opskrift har jeg pisket æggene med lidt mælk, for at kunne stege helt tynde æggewraps. På den måde minder de mest om tynde madpandekager. Opskriften rækker til 2 wraps, men lav gerne en stor portion. De kan nemlig sagtens holde sig i køleskabet.

Æggewrap

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Ret: frokost
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 2 stk. æg
  • 0,5 dl mælk (fx letmælk)
  • 0,5 spsk. hvedemel
  • salt og peber
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Pisk ingredienserne godt sammen.
  • Steges på en pande ved middel varme. Husk lidt olie på panden. Steges på begge sider.

Noter

Tip: Brug gerne en slip-let pande, så er de nemmere at få af panden.

Æggepandekage

Disse æggewraps er lavet med meget lidt mel. Ønsker du en mere klassisk udgave af pandekager, så prøv også gerne mine madpandekager.

Fyld til æggewraps

Du kan komme lige det fyld i, som du normalt kommer i en madpandekage. De er gode med hummus, spinat og avocado. Men du kan også fylde dem med mere klassisk fyld – fx bønnefyld, creme fraiche og avocado.

Hvor længe kan æggewrap holde sig?

Æggewraps kan sagtens holde sig et par dage i køleskabet. Hvis du helst vil spise dem lune, kan du hurtigt lune dem på en pande eller i mikroovnen.

Æggewrap

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

10 Kommentarer

Sysleren 14. februar 2013 - 14:45

Den ser altså vildt lækker ud. Jeg siger det lige igen: Meget inspirerende blog!

Reply
Stinna 14. februar 2013 - 21:52

Hvor er du sød! Mange mange tak! :-)

Reply
Natasha 19. februar 2013 - 08:18

Det ser så lækkert og nemt ud! det må afprøves på resten af familien :)

Reply
Stinna 19. februar 2013 - 11:10

De er så gode. Men de er en smule svære at vende, så steg dem kun ved middel varme :-)

Reply
Matilde 27. februar 2013 - 13:02

Hej Stinna
Er helt tosset med din blog – vildt inspirerende :)
hvilke krydderier har du brugt i pandekagen?
regner med at prøve den i aften.

Reply
Stinna 27. februar 2013 - 16:57

Hej Matilde! :-)
Hvor er du sød – tusind tak!
I pandekagen har jeg bare brugt salt og peber. Til min kikærte-blanding har jeg brugt spidskommen :-)
Skriv gerne hvad du synes :-)
God aften!

Reply
Christina 17. marts 2013 - 21:24

Rigtig god idé til fyld i en ommelet, for at prøve noget nyt. Har køleskabet fyldt med æg der skal bruges, så jeg må da prøve at lave mig dem her.
Iøvrigt en rigtig fin blog du har dig, jeg glæder mig til at følge den mere og blive inspireret.

Reply
Stinna 18. marts 2013 - 13:30

Tusind tak skal du have! :-)
Ja prøv dem! De er så nemme og smager skønt! :-)
Kigger lige forbi din blog :-)

Reply
Nadja 6. januar 2014 - 16:05

Er det kikærter fra dåse? :)
Jeg tror jeg skal have det her til frokost i morgen – mums!

Reply
Stinna 6. januar 2014 - 18:16

Jeg har selv udblødt kikærterne. Men du kan sagtens bruge dem fra dåse :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.