Squash hapsere

af Stinna

Squash hapsere er små, lækre ‘frikadeller’ lavet af squash, vesterhavsost og pankorasp. De er perfekte som en lille snack – så jeg har valgt at kalde dem for hapsere.

Opskrift på squash hapsere

Har du mange squash i haven? Så prøv at bruge dem til disse lækre hapsere med squash og ost. De minder om squashfrikadeller – men herhjemme spiste vi dem som små, lækre hapsere. De er bedst lige når de er lavet, men kan også spises kolde på madpakken fx.

Squash hapsere

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid18 minutter
Ret: Snack
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 175 g groftrevet squash
  • 2 stk. æg
  • 30 g groftrevet Vesterhavsost
  • 50 g pankorasp
  • 2 tsk. timian, tørret
  • Salt og peber
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt rundt.
  • Hapserne formes nemmest med hænderne og en ske.
  • Steg ‘hapserne’ i godt med olie på en pande – i rigeligt olie.


Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.