Små pandekager uden mel. Der findes næsten ikke noget bedre end pandekager til morgenmad. Da vi var i sommerhus fik vi sådan lyst til en lækker portion morgenmad og jeg lavede disse små søde sunde pandekager. Pandekagerne er lavet uden mel og det er egentligt ikke fordi at jeg ikke vil spise mel, men efter en periode med lidt for meget brød, prøver jeg at skære ned på mel – ihvertfald en lille smule!
Da det var weekend valgte vi at lave en lidt luksus variant og toppede de søde pandekager med flødeskum, mørk chokolade og frysetørrede hindbær. Man kan sagtens undlade flødeskum og fx toppe dem med skyr.
Små pandekager uden mel
Ingredienser
pandekager:
- 2 bananer
- 3 æg
- 2 spsk. lys tahin kan også kaldes sesam-smør
- ét drys salt
- 2 spsk. loppefrøskaller / HUSK
- kokosolie til stegning
topping:
- skyr flødeskum eller creme fraiche
- friske bær eller frysetørrede hindbær
- grofthakket mørk chokolade
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker.
- Kom lidt olie på en stegepande.
- Kom pandekagedejen på panden med en ske. Sørg for at de er små, så er de nemmere at vende.
- Steges til de er gyldne på begge sider.
- Toppes med lidt flødeskum, hakket mørk chokolade og friske bær eller frysetørrede hindbær.
- Velbekomme!
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.
2 Kommentarer
Har lige lavet dem med min søn. De smager faktisk super godt
Hvor skønt at du kan lide dem :-)