Sommer smoothies – lækre sommerlige drikke

af Stinna

DSC08237-2

Jeg er taget på ferie i Rom og jeg håber, at vejret også er godt hos jer! Jeg ved ikke med jer, men jeg har mere lyst til kolde smoothies her om sommeren. Derfor vil jeg i dette indlæg gerne dele lidt forskellige typer af indlæg med jer – både de smoothies som smager af dessert, de sunde smoothies og de smoothies, som jeg gerne drikker om eftermiddagen for at få lidt ekstra energi.

Sundere iceblend / iskaffe

Den første smoothie er den brune kaffesmoothie på det øverste billede. Opskriften får I lige her: Kaffe smoothie – sund iceblend. Denne kaffesmoothie har jeg også valgt at kalde en sund iceblend og den er perfekt til varme sommerdage og et fint alternativ til de meget søde og sukkerholdige iceblends man kan få på mange caféer.

denbedstegreenie-2Grøn smoothie

Den første smoothie er denne Den bedste greenie – en grøn smoothie, som er min opskrift på den bedste greenie. En greenie er en grøn smoothie, hvor der blandt andet er tilsat grøntsager, for at gøre den ekstra sund. Udover grøntsager kan jeg godt lide at komme ingefær, citron, gurkemeje og andre ingredienser i mine smoothies.

Greenie med appelsin

Endnu en grøn lækker sag – nemlig en Grøn smoothie med appelsinDenne smoothie er skøn og sommerfrisk.

 

DSC02396

Chokoladesmoothie

Er du istedet lidt eftermiddags-lækkersulten? Så kan jeg anbefale denne søde chokoladesmoothie – Chokolade smoothie. Den giver godt med energi om eftermiddagen og så gør det jo ikke noget, at den smager godt af chokolade.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.