229


Chai chiagrød er en lækker kold grød, lavet som en klassisk chiagrød og med skønne krydderier. Jeg serverer den lækre grød med stegte æbler.

Opskrift på chai chiagrød
Herhjemme elsker vi chiagrød! Det kan laves på utallige måder, mætter godt og er ganske sundt. Kender du ikke chiagrød endnu? Min udgave af chiagrød er med chiafrø der sættes i blød i kokosmælk og skønne krydderier. Ved servering røres chiagrøden op med skyr og toppes med smørstegte æbler.
Leder du efter en ekstra mættende morgenmad? Så prøv også gerne chiagrød med hytteost.
Chai chiagrød
Servings: 4 portioner
Ingredienser
- 1 dåse kokosmælk stor dåse
- 6 spsk. chiafrø
- 4 spsk. havregryn
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 drys kardemomme
Stegte æbler
- 1 spsk. smør
- 2 stk. æbler
- 1 tsk. kanel
- 2 tsk. vaniljesukker
- 50 g mandler grofthakkede
Servering
- 400 g vaniljeskyr
Sådan gør du
Chiagrød
- Kom alle ingredienserne i en skål. Rør det godt rundt og sæt i køleskabet i et par timer.
Stegte æbler
- Skær æbler i mindre tern.
- Kom smør på en pande. Tilføj æbler, kanel, vaniljesukker og mandler. Lad det stege til mandlerne og æblerne er gyldne. Sæt til side.
Servering
- Rør chiagrøden op med vaniljeskyr. Smag det til – du kan sagtens tilsætte flere krydderier, hvis du ikke synes det smager af nok.
- Kom grøden i fire glas og top med de stegte æbler.
- Server med det samme.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

