429


Chiagrød med hytteost er en utrolig lækker og mættende morgenmad. Chiagrøden er rørt op med vaniljeskyr og toppet med jordbærkompot og lidt mørk chokolade.

Opskrift på chiagrød med hytteost
Leder du efter en lækker og meget mættende morgenmad? Så vil jeg anbefale denne. Nemlig min nye yndlingsmorgenmad med både chiafrø, skyr og hytteost. ‘Grøden’ røres sammen om aftenen og næste morgen røres det op med skyr. Jeg bruger cirka 100 gram skyr pr. portion – det vil sige cirka 400 gram skyr til denne portion.
Chiagrød med hytteost
Servings: 4 portioner
Ingredienser
- 200 g hytteost (4% fedt)
- 1 dåse kokosmælk
- 6 spsk. chiafrø
- 4 spsk. havregryn
Jordbærkompot
- 200 g frosne jordbær
- 1/2 dl vand
- 1 tsk. vaniljesukker
Servering
- Mørk chokolade
- Vaniljeskyr
Sådan gør du
- Kom hytteost og kokosmælk i en blender. Blev det helt fint sammen.
- Rør chiafrø, havregryn og vanilje i. Lad det stå et par timer i køleskabet (eller natten over).
- Kom jordbær, vand og vaniljesukker i en gryde. Kog det sammen til en lækker kompot.
- Ved servering røres chia-blandingen sammen med vaniljeskyr. Top med jordbærkompot, friske bær og chokolade.
- Velbekomme!

Du er også meget velkommen til at kigge forbi på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

