Spinatblinus med creme fraiche og syltede rødløg. Nem og skøn snack eller forret – som vil være perfekt til påskefrokost.
Spinatblinis
Disse blinis er tilsat spinat, som giver en skøn farve. De er særligt fine når de pyntes med syltede rødløg. Udover at kunne serveres til påske, vil de også være lækre på et tapasbord.
Pisk alle ingredienserne (pånær spinat) til blinis sammen i en skål.
Kom indholdet i en foodprocessor sammen med frisk spinat. Blend det godt sammen. Dejen skal være som en tyk pandekagedej. Tilsæt mere mel, hvis den er for tynd.
Kom en smule olie på en pande. Brug gerne en slip-let pande, så de ikke brænder fast.
Steg spinatblinis til de er gyldne på begge sider.
Top dem med creme fraiche, salt, peber og syltede rødløg.
Vegetarisk påskefrokost
Hvis du vil servere disse spinatblinis som en del af en påskefrokost, så kan jeg også anbefale disse opskrifter: