Spinatblinis

af Stinna

Spinatblinus med creme fraiche og syltede rødløg. Nem og skøn snack eller forret – som vil være perfekt til påskefrokost.

Spinatblinis

Disse blinis er tilsat spinat, som giver en skøn farve. De er særligt fine når de pyntes med syltede rødløg. Udover at kunne serveres til påske, vil de også være lækre på et tapasbord.

Spinatblinis med creme fraiche og syltede rødløg

Skøn forret eller snack med spinat.
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid25 minutter
Ret: frokost, Tapas
Køkken: Vegetarisk
Antal: 15 stk.
Forfatter: Stinna
5 fra 1 stemme

Ingredienser

Spinatblinis

  • 1 stk. æg
  • 1 dl mælk
  • 1 dl fed creme fraiche
  • 120-140 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. groft salt
  • peber
  • 2 håndfulde frisk spinat

Topping: Syltede rødløg

  • frisk spinat
  • creme fraiche
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne (pånær spinat) til blinis sammen i en skål.
  • Kom indholdet i en foodprocessor sammen med frisk spinat. Blend det godt sammen. Dejen skal være som en tyk pandekagedej. Tilsæt mere mel, hvis den er for tynd.
  • Kom en smule olie på en pande. Brug gerne en slip-let pande, så de ikke brænder fast.
  • Steg spinatblinis til de er gyldne på begge sider.
  • Top dem med creme fraiche, salt, peber og syltede rødløg.

Vegetarisk påskefrokost

Hvis du vil servere disse spinatblinis som en del af en påskefrokost, så kan jeg også anbefale disse opskrifter:

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.