Kikærteblinis med guacamole

af Stinna
Kikærteblinis

Kikærteblinis med guacamole. Lækre, små blinis lavet af kikærter, spinat, krydderier og mel. Toppet med guacamole, frisk spinat og rødløg.

Kikærteblinis

Disse små blinis lavede jeg til frokost til min far og jeg. Vi spiste dem alle og de blev virkelig godkendt af min far, som foreslog at jeg kunne kalde dem blinis. Det er ikke altid helt nemt med navne til opskrifter – jeg kunne ihverfald ikke helt beslutte, hvorvidt disse var pandekager, deller eller blinis.

Kikærteblinis med guacamole

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Ret: Aftensmad, frokost
Køkken: Vegetarisk
Antal: 10 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

Kikærte blinis

  • 1 dåse kikærter
  • 2 stk. æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 tsk. spidskommen
  • salt
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 dl hvedemel

Guacamole

  • 2 stk. avocado
  • 1 dl creme fraiche (gerne en fed variant)
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • saft af 1/2 citron
  • salt

Servering

  • rødløg
  • frisk spinat

Sådan gør du

Kikærte blinis

  • Først laves kikærteblinis. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem grundigt. Kom dem i en foodprocessor og blend dem lidt.
  • Tilsæt alle ingredienser pånær mel. Blend det til en fin masse. Tilsæt derefter mel.
  • Kom olie på en pande. Start med at stege en lille klat. Smag på den – tilsæt evt. mere krydderi eller salt.

Guacamole

  • Kom alle imgredienserne i en foodprocessor. Blend til en ensartet masse. Smag til med salt og citronsaft.

Servering

  • Kikærteblinis serveres med guacamole på, en skive rå rødløg og frisk spinat.
  • Velbekomme.
Kikærteblinis

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy