Rodfrugter i kokosmælk

af Stinna

Rodfrugter i kokosmælk

Rodfrugter i kokosmælk. Nem ret med rodfrugter, krydderier og kokosmælk. Sidste vinter lavede jeg denne lækre ret for første gang. Nu har jeg forsøgt mig med samme ret, men nu i en mere spicy udgave.

Rodfrugter i kokosmælk

Denne ret er virkelig nem at lave. Alle ingredienserne skal blot i et ildfast fad og så i ovnen. Lige nu er rodfrugter så lækre og billige. Som før nævnt, så elsker jeg at spise efter sæson. Så hvis I synes der er for meget rodfrugt og græskar lige nu, så stopper det heldigvis igen på et tidspunkt.

Rodfrugter i kokosmælk

Forb. tid15 min
Tilb. tid30 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 fad
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 700 g rodfrugter (jeg har brugt 3 kartofler, 3 gulerødder, 1 pastinak og ¼ knoldselleri).
  • 1 stk. løg
  • 1 tsk. paprika
  • lidt chili
  • 1 tsk. karry
  • salt og peber
  • 1 stk. dåse kokosmælk

Sådan gør du

  • Hak rodfrugterne groft.
  • Bland kokosmælken med krydderierne.
  • Hæld rodfrugterne over i et ovnfast fad og hæld kokosmælken over.
  • Bag i ovnen ved 200grader  i 30-35 minutter (til rodfrugterne er møre og kokosmælken er kogt ind).
2 Kommentarer

2 Kommentarer

Heidi 24. januar 2016 - 16:45

Er det en lille eller stor kokosmælk?

Reply
Stinna 24. januar 2016 - 17:54

Det er en stor dåse kokosmælk :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy