I disse dage hvor der er så varmt, så kan jeg ikke spise varm og tung mad til aftensmad. Bare tanken om en varm suppe eller lignende, tager helt appetitten fra mig. Derfor har jeg i dag lavet friske forårsruller, som tog ingen tid at lave.
Som fyld har jeg brugt lige hvad jeg havde i køleskabet. Jeg har dog fundet ud af, at jeg har en kærlighed for bønner stegt i soya. I weekenden stegte jeg kikærter i kokosolie og soya, de blev spist som en lækker snack. Til disse friske forårsruller har jeg brugt soyabønner, men andre kan sagtens bruges. Jeg synes at guacamole hører til i disse wraps, så jeg har blendet en hurtig guacamole. Jer der kigger med på instagram har måske set, at jeg prøver en periode uden laktose. Derfor har jeg brugt en laktosefri-yoghurt i min guacamole, men brug hvad du synes. På billedet herunder er der, hvad der er til én person.
Friske forårsruller (2 personer):
4 stykker rispapir
1 avocado
½ rødløg
2 spsk yoghurt (almindelig / laktosefri)
100g frosne soyabønner
1 spsk soya
lidt olie til stegning (kokosolie)
salt
peber
grønt
gulerødder
agurk
mynte til pynt
- Kom kogende vand over de frosne bønner.
- Bønnerne steges herefter kort i kokosolie og soya, indtil de er gyldne.
- Blend en guacamole af avocado, yoghurt, rødløg, salt og peber.
- Snit grøntsagerne.
- Gør rispapiret vådt (koldt vand). Kom fyld i og lad siderne blive bløde, inden du folder.
- Pynt med mynte og spises med soyasauce til.
Velbekomme!
2 Kommentarer
Stinna – det kan siges med få ord, Du er helt fantastisk , jeg nyder dine opskrifter SÅ meget, jeg glæder mig hver gang jeg åbner din blog. Tak
Sikke en skøn besked. Tusind tak! :-)