1,4K
Protein sandwichbrød er lavet med havregryn, hytteost og æg. De er utrolig nemme at lave og er lavet helt uden mel.
Opskrift på protein sandwichbrød
Protein sandwichbrød er lavet ud fra min opskrift på lækre proteinboller, som er lavet helt uden mel. Til gengæld er de fyldt med havregryn, æg og hytteost – og så smager de virkelig godt! Så ønsker du et ekstra mættende alternativ til klassisk sandwichbrød, så er denne opskrift måske noget for dig. Alt du behøver er en foodprocessor og en ovn, så kan du nemt lave disse brød til din sandwich.
Protein sandwichbrød
Antal: 6 stk.
Ingredienser
- 250 g havregryn, finvalsede
- 300 g hytteost
- 4 stk. æg
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. groft salt
- Sesam
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Blend det til en nogenlunde ensartet konsistens.
- Lad dejen hvile i 10 minutter.
- Form bollerne med en våd ske eller våde hænder. Der bliver til cirka 6 stk. Kom bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Det er meningen at de er klistrede. Brug hænderne til at forme brødene, så de er flade og glatte på overfladen.
- Drys med sesamfrø.
- Bages midt i ovnen 18-20 minutter, til de er gyldne (også under bunden). Lad brødene køle helt af inden de skæres i – ellers kan de virke klæbrige i midten.
- Opbevares i en pose i køleskabet. Velbekomme.
Følg også gerne med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
5 Kommentarer
Hej Stinna
Kan de fryses ned?
Hej,
det kan de godt :-)
Hej Stinna
Vi har efterhånden bagt dem her en håndfuld gange herhjemme, og de er så gode. Børnene elsker dem også. Vi plejer at servere dem med humus og grøntsager. Tak for en dejlig opskrift!
Kunne man eventuelt bruge skyr i stedet for hytteost?
Det har jeg ikke forsøgt i denne opskrift, men mon ikke?