Mascarponecreme er den lækreste creme med mascarpone, fløde, citron og vanilje. Den er perfekt til at toppe en skøn jordbærkage med eller endda som creme på en brownie.
Opskrift på nem masparconecreme
Elsker du også mascarponecreme? Så må du prøve denne lækre creme. I denne opskrift slipper du for at piske fløde til flødeskum først. For her skal alle ingredienserne blot i én skål og piskes sammen. Så er der nem og utrolig lækker creme.
Kom alle ingredienserne i en skål. Pisk det hurtigt sammen med en håndmixer – det samler sig hurtigt til en tyk creme, så pisk endelig ikke for længe. Kom cremen i en sprøjtepose.
Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.
2 Kommentarer
Hej, skal den laves lige når bruges eller kan den ligge nogle timer på køl inden bruges? Eller ændrer den lidt konsistens af det? ;-)
Vh Pernille
Hej, jeg ville godt turde at lade den være nogle timer på køl :-) Men tror den bliver mere fast i konsistensen.