Stinna
  • HJEM
  • OM MIG OG BLOGGEN
  • OPSKRIFTER
  • MADPLANER
  • KOGEBOG
  • NYHEDSBREV
  • TRANSLATE
  • HJEM
  • OM MIG OG BLOGGEN
  • OPSKRIFTER
  • MADPLANER
  • KOGEBOG
  • NYHEDSBREV
  • TRANSLATE

Stinna

Vegetarisk madblog

Søde sager

Hjemmelavet chokoladebrud – den nemmeste julesnack

af Stinna 12. december 2014
12. december 2014

DSC09181

Uhm – dette er virkelig en lækker snack og nok den nemmeste form for julesnack. Det eneste du skal bruge, er én plade lækker chokolade og lidt hakkede mandler. Du kan tilsætte lige de nødder du har lyst til og jeg er sikker på, at det vil være lækkert med nogle tørrede morbær og måske lidt lakridspulver. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal kalde denne lækre sag – nogle kalder det chokoladebark og andre kalder det chokoladebrud.

Jeg har valgt at bruge en 85% mørk chokolade, som både er laktosefri og glutenfri. Denne snack smager virkelig skønt og forsvinder desværre alt for hurtigt herhjemme.

Hvad vil du komme I dit chokoladebrud?


★ CHOKOLADE BRUD ★

100g mørk chokolade

50g mandler

guld-støv

  1. Hak mandlerne groft.
  2. Smelt den mørke chokolade. Jeg har ikke styr på at temperere chokolade ordentligt, så jeg smelter det bare over vandbad.
  3. Rør chokolade og mandler sammen.
  4. Kom det i en form beklædt med bagepapir. Jeg brugte en 10 x 15 cm form.
  5. Sæt på køl til det er størknet og spis herefter.
  6. Du kan drysse med guldstøv, for at gøre det ekstra dekorativt.

DSC09145

Print Friendly, PDF & Email

Relaterede indlæg:

  • Bananis – den nemmeste is af banan og chokoladeBananis – den nemmeste is af banan og chokolade
  • Opskrift på hjemmelavet pålægschokoladeOpskrift på hjemmelavet pålægschokolade
  • Chokoladeovertrukne romkuglerChokoladeovertrukne romkugler
0 Kommentar
FacebookPinterestEmail
Stinna

Hej og velkommen til! Her på bloggen deler jeg opskrifter på vegetarisk mad og en masse sundere søde sager.

tidligere indlæg
Granola med kanel og peanuts
næste indlæg
Min smoothie på Juice Stop i Aarhus

Tilføj en kommentar Cancel Reply

Gem mit navn, email og hjemmeside i denne browser, til næste gang jeg kommenterer.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SØG

OM mig

OM mig

Hej, jeg hedder Stinna, er 29 år og jeg står bag denne madblog, samt en kogebog med sundere mad. Velkommen til!

Madplan i din indbakke?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, for at få madplaner direkte i din indbakke:

Populære indlæg

  • Raw chocolate brownie med kokosfrosting og friske hindbær Raw chocolate brownie med kokosfrosting og friske hindbær
  • Grovboller - nemme og sunde boller Grovboller – nemme og sunde boller
  • Broccolisalat med granatæblekerner, creme fraiche og persille Broccolisalat med granatæblekerner, creme fraiche og persille
  • Sund banankage uden mel og sukker... Sund banankage uden mel og sukker…
  • Grøn smoothie - den bedste greenie Grøn smoothie – den bedste greenie

Om mig

Om mig

Hej, jeg hedder Stinna, er 28 år og jeg står bag denne madblog, samt en kogebog med sundere mad. Velkommen til!

Opskrifter

Sund banankage uden mel og sukker…

11. apr 2015

Sunde snickers bidder

13. feb 2016

Sunde snickerskugler

22. nov 2014

Sunde æblemuffins – perfekte til madpakken

11. sep 2016

Spinatvafler – nemme grønne madvafler

29. aug 2017

Populære opskrifter

  • 1

    Sund banankage uden mel og sukker…

    11. april 2015
  • 2

    Sunde snickers bidder

    13. februar 2016
  • 3

    Sunde snickerskugler

    22. november 2014

Instagram

  • Broccolisalat med creme fraichedressing persille avocado og granatble Opskriften er...
  • Jeg drmmer om denne brownie med kokostopping og friske hindbr...
  • Min morgenmad bestod i dag af en grn smoothie toppet...
  • For to r siden var jeg p den fineste madlavningsferie...
  • Indisk vegetarisk curry hvis I mangler en id til aftensmaden...
  • Klar til frokost med juliebruunsblog groedgrisen mariavestergaarddk
  • S blev det fredag min fredag bestr af speciale en...
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

@2018 - Stinna Guldmann Marker. All Right Reserved.


Tilbage til toppen