4,4K
Bananis – den nemmeste is af frosne bananer og chokolade – halve frosne bananer, dyppet i mørk chokolade og drysset med mandelflager.
Disse små bananis er en sundere variant af is, som er lavet af kun banan og chokolade og derefter toppet med lige det, som man bedst kan lide. Jeg synes selv de er perfekte her på de varme dage, hvor det er rart med en lille sød snack. Denne slags is har jeg faktisk blogget om én gang før, men jeg synes simpelthen det er så fin en idé, at jeg lige deler den med jer igen. Især jer der har små børn, vil nok kunne gøre små slikmunde glade med denne lille is.
Bananis - den nemmeste is af frosne bananer og chokolade
Ingredienser
- 3 bananer
- 100 g chokolade
- pynt: mandelflager frysetørrede hindbær, lakridspulver, kokos, kakaopulver, hakkede peanuts.
Sådan gør du
- Halvver bananerne og kom en ispind i enden. Kom dem på et stykke bagepapir.
- Kom bananerne i fryseren til de er helt frosne, ca. et par timer.
- Smelt mørk chokolade over vandbad.
- Dyp bananerne i chokoladen og læg dem på bagepapiret. Pynt dem med fx. mandelflager.
- Chokoladen stivner med det samme, når bananerne er frosne. Hvis de ikke skal spises direkte, kommes de bare i fryseren igen på et stykke bagepapir.
4 Kommentarer
sådan is smager bare super godt, men de bedst hvis chokoladen ikke fryses da den nemt bliver grå hvis man fryser den.
Det har du ret i – jeg synes dog at chokoladen smager fint, selvom den kan blive lidt grå :-)
Nøjagtigt som påskekagen er den her simpelthen så skøn også hvis jeg har nogle overmodne bananer tilovers bruger jeg dem til dine lækre banan is Jeg fryser som regel først de overmodne bananer og derefter smelter jeg skøn økologisk chokolade, fra Årstiderne.
Det spiller ❤️
Hvor dejligt at opskriften kan bruges. Tak! :-)