5,K
Da jeg forleden fik min læsemakker på besøg, besluttede jeg mig for at bage kerneknækbrød. Da jeg var ved at bage det slog det mig, at jeg da aldrig har delt min opskrift med jer. I skal ikke snydes for denne opskrift, som giver knasende sprøde glutenfri knækbrød, som smager virkelig skønt.
De er nemme at lave, alle ingredienser røres bare sammen i én skål, bages i ovnen og bagefter er der lækre knækbrød. Så hvis du mangler en lille søndags-snack, så synes jeg bestemt du skal prøve disse. Jeg vil tage til fødselsdag hos min lille niece i dag, hun bliver allerede 5 år!
Kerneknækbrød
Antal: 2 plader
Ingredienser
- 300 g kerner
- 2 spsk. chiafrø
- 1 stk. æg
- 1,5 dl vand
- 1 tsk. salt
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
- Lad det trække 10 minutter.
- Kom halvdelen af dejen på en bageplade med bagepapir. Det samme gøres med den anden halvdel.
- Kom et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen ud. På denne måde er dejen nemmere at rulle/mase ud og man får ikke klistrede fingre.
- Fjern det øverste lag bagepapir.
- Bages ved 160g i 40-50 minutter - til de er sprøde.
- Lad dem køle af. Opbevar dem i en lufttæt beholder.
4 Kommentarer
Hej Stinna
Hvilken slags kerner, har du brugt her?
Venlig hilsen Michelle
Hej Michelle, jeg har brugt græskarkerner, sesamfrø, solsikkekerner og hørfrø :-)
Hvornår i processen skærer du dem ud?
Det gør jeg inden de bages :)