Vegetardeller er altid et hit hos mig. Jeg elsker at de kan variereres i det uendelige og at de virkelig smager skønt, bare man husker at komme godt med krydderier i. De er perfekte på madpakken, i en veggie-burger, som en lille snack eller som aftensmad istedet for en almindelig bøf / frikadelle.
Vegetardeller / vegetarfrikadeller
Som vegetar har jeg afprøvet utallige versioner af vegetariske frikadeller. Men det er ikke alle sammen, der er blevet loge gode. Men det er alligevel blevet til en del vegetariskefrikadeller i bloggens levetid – og jeg vil derfor i dag gerne dele mine bedste vegetardeller og vegetarbøffer med jer, så her får I dem.
★ Spicy vegetar burger med spicy veggie-deller (den på øverste billede). Nemme vegetardeller som er gode i en burger.
★ Broccoli-deller. Nemme deller lavet med broccoli.
★ Bønne-deller med persille. Det her er én af de bønnedeller, som jeg oftest selv laver.
★ Risdeller. Nem variant med en rest ris – så undgår man også for meget madspild.
★ Ærtedeller. Deller lavet med frosne ærter.
Jeg håber I kan bruge mine opskrifter som inspiration :-)
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.
10 Kommentarer
Mums!! Pudsigt det indlæg lige kommer nu hvor jeg har tænkt at jeg vil til at eksperimentere med bønnedeller mm
Jeg har aldrig brugt boghvedemel eller majsmel – er der alternativer der kan bruges, eller vil du anbefale jeg får det købt?
Du kan sagtens bruge den type mel du lige har. Det er ikke for smagens skyld, men bare for at binde det bedre sammen :-)
De ser mega lækre ud mange af de deller. Har du erfaring med at fryse dem uden at de smuldrer? Tænker nemlig at lave dobbelt portion :)
Hej Signe, nogle af dem har jeg forsøgt med. De plejer ikke at smuldre :-)
Hej :-)
Angående ærtedellerne, så har jeg lige købt en pose grønne linser. Kan jeg bruge dem i stedet for de røde linser?
Hej Julie,
det ved jeg faktisk ikke :-) Jeg tror at røde linser er mere bløde i det, men ville da give det et forsøg hvis jeg var dig :-)
Hej Stinna.
Jeg syntes altid at mine plantedeller falder fra hinanden eller brænder på… Det eneste jeg har haft held med er dine ris-deller
Har du monstro et bud på hvad jeg gør forkert?
Når jeg laver falaffel eller kartoffel-deller er de også fuldstændig bløde indeni og sprøde udenpå.. Skal de bare være sådan?
Hilsen en nybegynder
Hej,
det lyder da underligt. Måske du steger på en for varm pande? Med det mener jeg, at hvis man ikke får dem gennembagt før man vender dem, kan de godt smuldre lidt :-)?
Hej, linket til Bønne-deller med persille virker ikke mere.
Jeg kan heller ikke finde det, når jeg søger på din side.
Jeg har lavet dem tidligere og ville til at lave dem igen – har du stadig opskriften?
Mvh Ida
Mine interne links driller somme tider, når jeg laver om herinde på bloggen :-) Er det mon disse?
https://stinna.dk/ikke-kategoriseret/madpakke-ide-boennedeller.html