Madpandekager – fuldkornspandekager

af Stinna

Madpandekager

Madpandekager – fuldkornspandekager. Disse lækre grove pandekager er perfekte til en hurtig aftensmad, fyldt med lækre grøntsager og måske lidt bønnefyld. Det er ikke fordi denne opskrift er nytænkende eller noget, men jeg vil nu alligevel dele opskriften på disse pandekager med jer. Du kan lave dem både med almindeligt hvedemel, eller med fuldkornshvedemel som jeg har brugt i denne opskrift. 

Sunde madpandekager

Herhjemme er fyldte madpandekager en af de retter, som altid kan redde en travl hverdagsaften. Man kan selvfølgelig også sagtens købe de færdige tortillas, men disse madpandekager er ret hurtige at lave selv. Herhjemme fylder vi dem med vegetarisk bønnefyld – find opskriften lige her: madpandekager med vegetarisk fyld.

Vegetariske pandekager med fyld

Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem enten i en glutenfri variant med majsmel eller denne grove variant med fuldkornsmel. Kom lige det fyld i du ønsker. Jeg er især vild med at fylde mine med guacamole, bønner stegt i spidskommen og tomat, samt friske krydderurter og lidt cremefraiche. Hvis du ønsker en helt klassisk variant, så skrift mel ud med helt almindeligt hvedemel. Men jeg kan godt lide denne lidt grove variant – særligt med fuldkornshvedemel.

Hvis du også er vild med madpandekager, så er denne opskrift måske noget for dig:

Men nu til opskriften. Jeg får 5 stk. ud af denne opskrift – så der er cirka til 2 personer. Alt efter hvor store du laver dem.

Madpandekager
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Aftensmad
Antal: 5 stk.
Forfatter: Stinna - www.stinna.dk
Ingredienser
  • 2 æg
  • 1 dl mælk alm. eller rismælk
  • 1/2 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 1 dl fuldkornshvedemel
  • olie til stegning
Sådan gør du
  1. Kom alle ingredienserne i en skål. Pisk det godt sammen.

  2. Kom lidt olie på en middelvarm pande. Steg pandekagerne til de er gyldne.

Forslag til servering:

Madpandekager

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag.

Print Friendly, PDF & Email
14 Kommentarer

14 Kommentarer

Pernille Thyrring 13. august 2016 - 15:31

Sjovt du poster dem netop i dag – jeg skal nemlig også lave fuldkornspandekager her til aften :-)

Jeg fylder dem gerne med rester. Ofte er det en rest chili con carne der kommer i – så ruller jeg dem sammen, drysser med ost på toppen og gratinerer dem i ovnen. Og så har man jo fået en helt nyt ret ud af det! :-)

Tak for altid god inspiration. Jeg elsker at følge med!

Reply
Stinna 14. august 2016 - 10:04

Hvor lækkert og tak fordi du følger med :-) Herhjemme kommer vi også gerne alle muligt rester i, så får man altid brugt resterne :-)

Reply
Christina 13. august 2016 - 16:45

Øv jeg først så dit opslag her til aften, efter jeg havde handlet.
Har nemlig lige købt de færdiglavet tortillaer…

Reply
Stinna 14. august 2016 - 10:03

Øv- du må prøve disse næste gang :-)

Reply
Vegetarisk bønnefyld til fuldkornspandekager - vegetarisk hverdagsmad 24. august 2016 - 11:00

[…] sidste uge delte jeg opskriften på de nemme fuldkornspandekager, som jeg spiste til aftensmad. I det indlæg lovede jeg, at jeg også ville dele mit fyld – […]

Reply
Lynhurtig frokost - pandekager med fyld - Stinna 8. december 2016 - 15:26

[…] I går viste jeg denne hurtige ret til frokost. Derfor vil jeg i dag gerne dele den med jer her på bloggen, da frokosten var virkelig hurtig at lave og endte med at smage rigtig godt. Retten består bare af de ingredienser jeg nu lige havde i køleskabet og for at gøre det endnu mere nemt, valgte jeg at bruge nogle færdige tortillapandekager. Hvis du har lidt mere tid, kan jeg anbefale at man laver dem selv: Fuldkornspandekager – grove madpandekager. […]

Reply
Opskrift på madpandekager med vegetarisk fyld - vegetar madpandekager 2. januar 2017 - 19:01

[…] sidste uge delte jeg opskriften på de nemme fuldkornspandekager, som jeg spiste til aftensmad. I det indlæg lovede jeg, at jeg også ville dele mit fyld – […]

Reply
Heidi 25. februar 2017 - 16:57

Tror du de bliver lige så gode med glutenfrimel?

Reply
Stinna 27. februar 2017 - 07:56

Det ved jeg desværre ikke. Istedet kan jeg anbefale dig disse : https://stinna.dk/aftensmad/majspandekager.html :-)

Reply
Vegetarisk madplan uge 25 - Stinna 17. juni 2018 - 09:19

[…] Få opskriften ved at klikke lige her […]

Reply
Kirstine 1. oktober 2018 - 14:30

Hej Stinna.

Hvor mange bliver der ca til i din opskrift?
Vi er fem herhjemme og jeg er lidt i tvivl om jeg skal doble eller trible din opskrift.

Reply
Kirstine 1. oktober 2018 - 14:31

Never mind, jeg har opdaget at du har skrevet det i opskriften

Reply
Stinna 1. oktober 2018 - 16:23

Skønt at du fandt det :-)

Reply
Stinna 1. oktober 2018 - 16:23

Omkring 5 stk :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.