Vegetariske madpandekager med bønnefyld er en hverdagsklassiker herhjemme. Det er nemt at lave og så smager det virkelig skønt. Jeg fylder næsten altid mine madpandekager med dette bønnefyld, guacamole og friske tomater og salat.
Madpandekager med bønnefyld
Bønnefyldet smager skønt af tomat, spidskommen og hvidløg. Hvis man ikke lige gider at lave pandekagerne selv, så smager det også godt i købte tortillas (men pandekagerne er SÅ nemme at lave og kan laves mens fyldet står og simrer). Opskriften herunder rækker til 2 personer, hvis der serveres madpandekager, dip og lidt frisk grønt til.
Vegetariske madpandekager med bønnefyld
Ingredienser
pandekager: madpandekager
- olie til stegning
- 2 stk. løg
- 2 fed hvidløg
- 1 stk. dåse kidneybønner
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. paprika
- 1 stk. rød peberfrugt
- lidt rød chili
- salt
- 1/2 tsk. sukker eller honning
- 1 tsk. æblecidereddike eller en anden slags eddike
Sådan gør du
- Hak rødløg og hvidløg.
- Steg løg, hvidløg, paprika, spidskomen og chili på en pande i lidt olie.
- Tilsæt dåsen med hakkede tomater og kidneybønner (skyl dem inden brug).
- Skær peberfrugt i tern og tilsæt til gryden.
- Tilsæt sukker og æblecidereddike.
- Lad det stege koge i cirka 20 minutter, til en del af væsken er kogt væk. Smag til med salt.
- Kommes i fuldkornspandekager og toppes med avocado.
Noter
Prøv også at servere dette bønnefyld til grønne spinatpandekager – det er også et hit.

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.
4 Kommentarer
Må jeg høre hvor dine tallerkener er fra?
Selvfølgelig :-) Den blå her på billedet er fra Søstrene Grene. Den grå i baggrunden er fra House Doctor.
Cherrytomater er de skåret i både og brugt kolde?
Måske jeg er blind, men kan ikke lige se det i opskriften!
Hej Sisse, hov de er da glemt. Jeg kommer ofte nogle i selve fyldet og nogle rå i til sidst.