Vegetariske madpandekager med bønnefyld

af Stinna

vegetariske madpandekager

I sidste uge delte jeg opskriften på de nemme fuldkornspandekager, som jeg spiste til aftensmad. I det indlæg lovede jeg, at jeg også ville dele mit fyld – så I dette indlæg får I opskriften på vegetariske madpandekager med bønnefyld.

I mine pandekager har jeg kommet vegetarisk bønnefyld, som er det pandekagefyld jeg oftest ender med at lave i hverdagen. Både fordi det smager godt, så er det sundt, det er nemt at lave og kræver ingen særlige ingredienser. Det meste er faktisk ingredienser jeg altid har i mit køkkenskab og det er nok også derfor, at jeg så ofte ender med at lave denne ret en hverdagsaften. Det smager skønt af tomat, spidskommen og hvidløg. Hvis man ikke lige gider at lave pandekagerne selv, så smager det også godt i købte tortillas (men pandekagerne er SÅ nemme at lave og kan laves mens fyldet står og simrer).Der er ikke så meget grønt i denne opskrift, men der kan sagtens tilsættes fintsnittet hvidkål, flere friske tomater og måske lidt spinat.
vegetariske madpandekager

Vegetariske madpandekager med bønnefyld

Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna

Ingredienser

pandekager: madpandekager

  • 1 stk. rødløg
  • 1 stk. dåse kidneybønner
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1/2 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. spidskommen
  • 6 stk. cherrytomater
  • lidt rød chili
  • 2 spsk. vand
  • salt
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Hak rødløg og hvidløg.
  • Steg løg, hvidløg, koriander, spidskomen og chili på en pande i lidt olie.
  • Tilsæt tomatpuré, kidneybønner og vand.
  • Lad det stege 5-10minutter ved middel varme og smag til med salt.
  • Kommes i fuldkornspandekager og toppes med avocado.

vegetariske madpandekager

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

4 Kommentarer

4 Kommentarer

Sofie 9. april 2017 - 14:58

Må jeg høre hvor dine tallerkener er fra?

Reply
Stinna 9. april 2017 - 16:14

Selvfølgelig :-) Den blå her på billedet er fra Søstrene Grene. Den grå i baggrunden er fra House Doctor.

Reply
Sisse 5. februar 2019 - 16:56

Cherrytomater er de skåret i både og brugt kolde?
Måske jeg er blind, men kan ikke lige se det i opskriften!

Reply
Stinna 6. februar 2019 - 17:24

Hej Sisse, hov de er da glemt. Jeg kommer ofte nogle i selve fyldet og nogle rå i til sidst.

Reply

Tilføj en kommentar






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy