Majspandekager – glutenfri pandekager lavet af majsmel

af Stinna

majspandekager

Majspandekager – altså pandekager lavet af majsmel. Jeg har tidligere haft en opskrift med fyldte pandekager her på bloggen, men jeg har endnu ikke postet en opskrift på selve pandekagerne – så den får I i dag. Fyldte pandekager er noget jeg spiser forholdvis ofte og var også på menuen i torsdags, hvor jeg havde inviteret en veninde op til aftensmad. Min opskrift på fyld til pandekager får I ved at klikke her.


MAJSPANDEKAGER ( 4 stk, 2 personer) 

100g majsmel

2 dl mælk (jeg brugte rismælk)

3 æg

1 spsk olie

salt

  1.  Bland majsmel, æg, olie, salt og mælk sammen.
  2. Steges på en pande med lidt olie ved middel varme.

 

Print Friendly, PDF & Email
21 Kommentarer

21 Kommentarer

Beetroot Bakery 22. september 2014 - 08:39

Mmh majspandekager er også bare noget af det bedste. Det er lige gået op for mig, at det er alt for længe siden, at jeg har fået sådan nogle, så tak for inspirationen :)

Reply
Stinna 22. september 2014 - 12:26

Det er SÅ godt :-) Tror jeg skal have det igen i aften..

Reply
Anna 22. september 2014 - 11:15

Jeg har aldrig bagt mine egne majspandekager og det er tydeligvis en fejl, for dine ser virkelig gode ud! Og min mave er meget sart overfor gluten, så jeg kan aldrig nyde de købte tortillapandekager – næste gang bager jeg dem selv!

Anna – wonderwomanwannabe.dk

Reply
Stinna 22. september 2014 - 12:26

Det bliver du nødt til! Majspandekager er SÅ meget bedre end de købte :-)

Reply
Corn cakes med agurke-salsa - Stinna 30. marts 2016 - 07:00

[…] også: majspandekager og majspandekager med […]

Reply
Julie 6. maj 2016 - 13:11

Hej
Vil disse smage ligesom tortillas i konsistensen eller nærmere som madpandekager?
Håber du forstår hvad jeg mener :-)

Reply
Stinna 6. maj 2016 - 16:54

Hej Julie,
jeg synes de smager af madpandekager med majsmel :-) Ikke som købe-tortillas?

Reply
Corn cakes med agurke-salsa - små majspandekager 30. maj 2016 - 19:07

[…] også: majspandekager og majspandekager med […]

Reply
Fuldkornspandekager - grove madpandekager lavet af fuldkornshvedemel 13. august 2016 - 07:00

[…] jeg laver madpandekager, så laver jeg dem enten i en glutenfri variant med majsmel eller disse grove madpandekager med fuldkornsmel. Kom lige det fyld i du ønsker. Jeg er især vild […]

Reply
Grethe 10. januar 2017 - 19:58

Det lyder lækkert
Ved du om de kan fryses eller gemmes i køleskabet en enkelt dag?

Reply
Stinna 12. januar 2017 - 11:50

De kan ihvertfald sagtens gemmes en dag i køleskabet :-)
Hvis jeg skulle fryse dem, ville jeg lægge bagepapir imellem pandekagerne.

Reply
Signe 13. februar 2017 - 09:08

Kan de laves med vand i stedet for mælk/rismælk?

Reply
Stinna 13. februar 2017 - 23:54

Det har jeg ikke forsøgt mig med :-)

Reply
Sabina 14. marts 2017 - 16:43

Har du prøvet at komme spinat i?

Reply
Stinna 15. marts 2017 - 08:44

Nej det har jeg ikke, men det tror jeg sagtens at man kan :-)

Reply
Vegetarisk madplan uge 32 - inspiration til sund vegetarisk hverdagsmad 6. august 2017 - 07:00

[…] Få opskriften ved at klikke lige her […]

Reply
Jesper Nielsen 10. februar 2018 - 19:41

De er gode. Har netop lavet 4 og spist end med fyld.

Reply
Stinna 12. februar 2018 - 08:32

Ej hvor godt – tak :-)

Reply
Vegetarisk madplan uge 15 - Stinna 8. april 2018 - 10:38

[…] består af disse skønne falafler. De spises med en skøn dressing og kommes inde i pandekager (evt. disse) eller købe tortillas. Suppler med grønt. Der bliver mange falafler ud af portionen, så der er […]

Reply
Vegetarisk madplan uge 23 - Stinna 3. juni 2018 - 08:50

[…] SØNDAG Reste-søndag  Reste-søndag. Lav eventuelt disse madpandekager og kom rester heri.Få opskriften ved at klikke lige her. […]

Reply
Vegetarisk madplan uge 24 - asiatisk suppe, pasta i tomatsauce og falafelsalat - Stinna 10. juni 2018 - 12:44

[…] Få opskriften ved at klikke lige her […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.