Majspandekager – altså pandekager lavet af majsmel. Jeg har tidligere haft en opskrift med fyldte pandekager her på bloggen, men jeg har endnu ikke postet en opskrift på selve pandekagerne – så den får I i dag. Fyldte pandekager er noget jeg spiser forholdvis ofte og var også på menuen i torsdags, hvor jeg havde inviteret en veninde op til aftensmad. Min opskrift på fyld til pandekager får I ved at klikke her.
Majspandekager
Ingredienser
- 100 g majsmel
- 2 dl mælk jeg brugte rismælk
- 3 stk. æg
- 1 spsk. olie
- salt
Sådan gør du
- Bland majsmel, æg, olie, salt og mælk sammen.
- Steges på en pande med lidt olie ved middel varme.
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.
21 Kommentarer
Mmh majspandekager er også bare noget af det bedste. Det er lige gået op for mig, at det er alt for længe siden, at jeg har fået sådan nogle, så tak for inspirationen :)
Det er SÅ godt :-) Tror jeg skal have det igen i aften..
Jeg har aldrig bagt mine egne majspandekager og det er tydeligvis en fejl, for dine ser virkelig gode ud! Og min mave er meget sart overfor gluten, så jeg kan aldrig nyde de købte tortillapandekager – næste gang bager jeg dem selv!
Anna – wonderwomanwannabe.dk
Det bliver du nødt til! Majspandekager er SÅ meget bedre end de købte :-)
[…] også: majspandekager og majspandekager med […]
Hej
Vil disse smage ligesom tortillas i konsistensen eller nærmere som madpandekager?
Håber du forstår hvad jeg mener :-)
Hej Julie,
jeg synes de smager af madpandekager med majsmel :-) Ikke som købe-tortillas?
[…] også: majspandekager og majspandekager med […]
[…] jeg laver madpandekager, så laver jeg dem enten i en glutenfri variant med majsmel eller disse grove madpandekager med fuldkornsmel. Kom lige det fyld i du ønsker. Jeg er især vild […]
Det lyder lækkert
Ved du om de kan fryses eller gemmes i køleskabet en enkelt dag?
De kan ihvertfald sagtens gemmes en dag i køleskabet :-)
Hvis jeg skulle fryse dem, ville jeg lægge bagepapir imellem pandekagerne.
Kan de laves med vand i stedet for mælk/rismælk?
Det har jeg ikke forsøgt mig med :-)
Har du prøvet at komme spinat i?
Nej det har jeg ikke, men det tror jeg sagtens at man kan :-)
[…] Få opskriften ved at klikke lige her […]
De er gode. Har netop lavet 4 og spist end med fyld.
Ej hvor godt – tak :-)
[…] består af disse skønne falafler. De spises med en skøn dressing og kommes inde i pandekager (evt. disse) eller købe tortillas. Suppler med grønt. Der bliver mange falafler ud af portionen, så der er […]
[…] SØNDAG Reste-søndag Reste-søndag. Lav eventuelt disse madpandekager og kom rester heri.Få opskriften ved at klikke lige her. […]
[…] Få opskriften ved at klikke lige her […]