Majspandekager – pandekager lavet af majsmel

af Stinna

 

Majspandekager

Majspandekager – pandekager lavet af majsmel. Skønne madpandekager lavet med majsmel. De er nemme og er perfekte at fylde med hjemmelavet fyld. 

Majspandekager med fyld

Herhjemme fylder vi pandekagerne med guacamole, salat, creme fraiche og vegetarisk bønnefyld. Ellers kan du fylde dem med lige hvad du vil – min kæreste er også ret vild med at fylde med med oksekød. Hvis du sørger for at bruge spidskommen i fyldet, så smager det som mexicanske madpandekager.

Opskrift på majspandekager

Denne opskrift på majspandekager består af majsmel, æg, mælk, olie og salt. Du kan bruge både almindelig majsmel eller fuldkornsmajsmel. Det er vigtigt at der er godt med olie på panden når pandekagerne steger – så slipper de nemmere. Jeg steger dem ved middel-høj varme.

Opskriften herunder rækker til 5 majspandekager – så lav gerne dobbeltportion, hvis I er flere der skal spise dem.. Opskriften herunder er en glutenfri majspandekage, da pandekagerne er lavet med majsmel. Prøv også gerne mine klassiske madpandekager.

Majspandekager

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Ret: Aftensmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 5 stk.
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 200 g majsmel
  • 2 dl mælk
  • 3 stk. æg
  • 1 spsk. olie
  • salt

Sådan gør du

  • Bland majsmel, æg, olie, salt og mælk sammen.
  • Steges på en pande med lidt olie ved middel/høj varme.

Opskrift på madpandekager

Hvis du er på udkig efter andre typer madpandekager, så er disse måske også noget for dig:

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

14 Kommentarer

14 Kommentarer

Beetroot Bakery 22. september 2014 - 08:39

Mmh majspandekager er også bare noget af det bedste. Det er lige gået op for mig, at det er alt for længe siden, at jeg har fået sådan nogle, så tak for inspirationen :)

Reply
Stinna 22. september 2014 - 12:26

Det er SÅ godt :-) Tror jeg skal have det igen i aften..

Reply
Anna 22. september 2014 - 11:15

Jeg har aldrig bagt mine egne majspandekager og det er tydeligvis en fejl, for dine ser virkelig gode ud! Og min mave er meget sart overfor gluten, så jeg kan aldrig nyde de købte tortillapandekager – næste gang bager jeg dem selv!

Anna –

Reply
Stinna 22. september 2014 - 12:26

Det bliver du nødt til! Majspandekager er SÅ meget bedre end de købte :-)

Reply
Julie 6. maj 2016 - 13:11

Hej
Vil disse smage ligesom tortillas i konsistensen eller nærmere som madpandekager?
Håber du forstår hvad jeg mener :-)

Reply
Stinna 6. maj 2016 - 16:54

Hej Julie,
jeg synes de smager af madpandekager med majsmel :-) Ikke som købe-tortillas?

Reply
Grethe 10. januar 2017 - 19:58

Det lyder lækkert
Ved du om de kan fryses eller gemmes i køleskabet en enkelt dag?

Reply
Stinna 12. januar 2017 - 11:50

De kan ihvertfald sagtens gemmes en dag i køleskabet :-)
Hvis jeg skulle fryse dem, ville jeg lægge bagepapir imellem pandekagerne.

Reply
Signe 13. februar 2017 - 09:08

Kan de laves med vand i stedet for mælk/rismælk?

Reply
Stinna 13. februar 2017 - 23:54

Det har jeg ikke forsøgt mig med :-)

Reply
Sabina 14. marts 2017 - 16:43

Har du prøvet at komme spinat i?

Reply
Stinna 15. marts 2017 - 08:44

Nej det har jeg ikke, men det tror jeg sagtens at man kan :-)

Reply
Jesper Nielsen 10. februar 2018 - 19:41

De er gode. Har netop lavet 4 og spist end med fyld.

Reply
Stinna 12. februar 2018 - 08:32

Ej hvor godt – tak :-)

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy