Greenie med mango

af Stinna
Greenie med mango

Greenie med mango og grønkål. Som før nævnt, så er vi ret glade for at drikke greenies herhjemme. En greene er en grøn smoothie, hvor der er tilsat grøntsager for at gøre smoothien ekstra sund. Men jeg er ikke til de smoothies, som kun er lavet af grøntsager. Så jeg tilsætter altid lidt frugt og i denne greenie blev det til mango.

Greenie med mango

Smoothien er som sagt lavet med frossen grønkål, mango, lidt banan (for at gøre smoothien sødere), ingefær, avocado og vand. Du kan også sagtens tilsætte lidt citronsaft, for at give smoothien en mere frisk smag.

Opskrift på greenie

Opskriften herunder rækker til de to glas på billedet. Hvis du ikke er til banan, så tilsæt blot lidt mere mango og evt. et par dadler. Så får du ca. samme sødme som med bananen.

Greenie med mango

Greenie med mango, grønkål, avocado og ingefær.
Forb. tid5 minutter
Ret: Smoothie
Køkken: Vegetarisk
Antal: 2 glas
Forfatter: Stinna – www.stinna.dk
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 10 kugler frossen grønkål
  • 1 lille banan
  • 1/2 mango (du kan også bruge frisk mango)
  • 1×1 cm frisk ingefær
  • 1 stk. avocado
  • vand til rette konsistens

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en blender. Blend til smoothien har den rette konsistens. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en mere tynd smoothie.

Hvis du er på udkig efter andre grønne smoothies, så er disse måske også noget for dig:

Greenie med mango

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.