Smoothie med agurk og æble

af Stinna
Smoothie med agurk og æble

Smoothie med agurk og æble. Skøn og frisk grøn smoothie, som er perfekt som mellemmåltid. Denne grønne smoothie er med agurk, æble, ingefær, citron, spinat og vand. Den er derfor mere frisk end den er sød – men det er en genial måde lige at få lidt ekstra frugt og grønt på.

Grøn smoothie med spinat og agurk

Denne smoothie er en frisk grøn smoothie, som vi herhjemme drikker som mellemmåltid. Den er ikke sød som almindelige smoothies. Men den er frisk og så er det en nem måde at indtage ekstra grønsager på. Herhjemme er vi vilde med ingefær og citron – og disse to ingredienser er virkelig gode i en greenie. Til at søde denne smoothie har jeg brugt æble, men smoothien er ikke specielt sød. Så hvis du er til helt søde smoothies, så vil jeg anbefale at tilsætte nogle dadler – eller prøve denne opskrift på min bedste greenie.

Jeg kan anbefale at bruge en god blender, når de grønne smoothies skal laves. Særligt spinat og grønkål kræver en god blender for at blive blendet helt fint.

Men nu til opskriften på smoothie med agurk:

Smoothie med agurk og æble

Skøn grøn smoothie – frisk smag af ingefær og citron.
Forb. tid5 minutter
Ret: Drink, Smoothie
Køkken: Vegetarisk
Keyword: Greenie, Smoothie
Antal: 2 glas
Forfatter: Stinna
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 2 stk. æbler
  • 1/2 stk. agurk (mellemstørrelse agurk)
  • 1 klump frisk ingefær (cirka 1×2 cm)
  • 1/2 stk. citron (kun saften)
  • 4-6 kugler frossen spinat
  • 4-5 dl koldt vand

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en blender. Smag til med citron. Blend til smoothien er helt ensartet i konsistensen. Nydes med det samme.
Smoothie med agurk og æble

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

2 Kommentarer

Tina 8. marts 2020 - 20:21

Det ser vildt lækkert ud, vi glæder os til at komme i gang, men hvor lang tid kan de holde sig?

Reply
Stinna 9. marts 2020 - 10:44

Hej, dejligt at høre :-) Jeg drikker helst smoothies med det samme. Ellers kan den drikkes dagen efter, men smagen ændrer sig.

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.