Greenie med grønkål

af Stinna
Greenie med grønkål

Greenie med grønkål. Hvis I følger med på instagram så har I måske bemærket, at vi hjemme hos os drikker en grøn smoothie næsten hver dag. Det er en virkelig nem måde at få ekstra grøntsager, det smager godt og så er det hurtigt at lave. Normalt laver jeg min greene med spinat, men vi er begyndt at lave greenie med grønkål i stedet.

Greenie med grønkål

Faktisk så minder denne greenie, altså grønne smoothie, meget om den jeg plejer at lave. Nemlig denne greenie. Men i denne har jeg tilføjet frossent grønkål, som jeg køber i Rema1000. Det er økologisk og så smager det godt i smoothies – man kan nemlig nærmest ikke smage det.

Men nu til opskriften på grøn smoothie med grønkål:

Greenie med grønkål

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid10 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Stinna – www.stinna.dk
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

 • 5-10 kugler frossen grønkål (prøv dig frem med mængden)
 • 8 frosne jordbær
 • 1 klump frisk ingefær ca. 2×2 cm
 • 1 banan gerne ret moden
 • saft af 1/2 citron
 • 4-5 dl vand
 • evt. et par dadler for mere sødme
 • 1 lille avocado

Sådan gør du

 • Kom alle ingredienserne i en blender. 
 • Blend det hele sammen til en ensartet konsistens.
 • Drikkes med det samme.

Hvis du også er vild med greenies, så prøv også denne grennie med ananas. Ellers kan du erstatte grønkål med frossen spinat – så får du stadig en sund grøn smoothie.

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

4 Kommentarer

Susanne 28. oktober 2019 - 14:03

Hejsa
Jeg har i nogle uger lavet smoothies med frost øko spinat og frost øko grønkål, banan og æble,, citronsaft og vand, dertil hørfrø, chia frø og hampefrø som alt blendes. Og bagefter tilsat lidt hørfrøolie. De sidste 2 gange er jeg blevet dårlig og kastet op???? Mon det kan være spinat/grønkål? eller hørfrøolie? mvh Susanne

Reply
Stinna 3. november 2019 - 19:35

Hej Susanne. Øv det lyder da ubehageligt. Er det samme pose du har brugt fra hver gange? Måske du har fået fat på nogle ingredienser, der har været dårlige. Jeg har aldrig hørt om, at man skulle blive dårlig. Ellers kan det være, at det er for mange frø for dig på én gang?

Reply
Mia 4. maj 2020 - 18:16

Hej Stinna, jeg spørger nok dumt, men du skriver at du bruger frosne jordbær. Er det bare sådan nogen man køber i en pose? Og skal de ikke varmes op inden de må bruges?
Mvh Mia

Reply
Stinna 5. maj 2020 - 08:56

Hej, ja det er det :-) Egentligt skal de varmes før brug.

Reply

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.