Vandmelonssalat med tomat, mozzarella og basilikum

af Stinna
Vandmelonssalat med tomat, mozzarella og basilikum

Vandmelonssalat med tomat, mozzarella og basilikum. Denne skønne salat blev tryllet frem i sommerhuset i går, hvor min kammerat og jeg manglede noget frisk og lækkert her i varmen. Salaten passer derfor perfekt til varme sommerdage og smager virkelig af sommer – med solmodne tomater, vandmelon, basilikum, mozzarella og rødløg.

Vandmelonssalat

Selvom min kammerat først rynkede på næsen over at komme vandmelon i en tomatsalat, så endte vi begge med at være vilde med salaten. Særligt fordi at den er så let og sommerfrisk – og så tænker jeg at den passer perfekt til en grillaften.

Hvis du også er vild med sommersalater med melon, så er disse måske også noget for dig:

Sommersalat med vandmelon, tomat, mozzarella og basilikum

Opskrift på sommersalat

Opskriften på sommersalat med vandmelon får I herunder. Vi delte opskriften to personer til frokost, men jeg tænker at den rækker til fire personer hvis det er som tilbehør til aftensmad.

Opskrift på salat med vandmelon

Vandmelonssalat med tomat, mozzarella og basilikum

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Ret: Salat
Køkken: Vegetarisk
Forfatter: Stinna – www.stinna.dk
Ingen stjerner endnu

Ingredienser

  • 350 g cherrytomater
  • 200 g vandmelon
  • 1 kugle mozzarella
  • 1 stk. rødløg
  • basilikum

Dressing

  • saft af 1/2 citron
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt

Sådan gør du

  • Skær cherrytomaterne i halve og kom dem i en skål.
  • Skær skrællen af vandmelon og skær melon-kødet i tern. Skær mozzarellakuglen i tern. Tilsæt det til skålen.
  • Skær rødløg i tynde ringe og tilsæt det til skålen.

Dressing

  • Rør citronsaft, olivenolie og salt sammen. Hæld det over salaten og vend det rundt.
  • Top salaten med frisk basilikum.
  • Velbekomme.
Sommersalat med vandmelon, tomat, mozzarella og basilikum

Hvis du ønsker at se flere af mine madbilleder, så er du velkommen til at følge med på min instagram også. Her deler jeg madbilleder flere gange ugentligt, samt billeder løbende af den mad jeg laver.

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.