Risengrød med kokosmælk

af Stinna

Risengrød med kokosmælk er en skøn og anderledes type risengrød, som er kogt helt uden sødmælk.

Opskrift på risengrød med kokosmælk

I denne opskrift på risengrød er sødmælk skiftet ud med kokosmælk. Det giver en skøn sødlig kokossmag til grøden, som især passer godt sammen med appelsinsirup.

Risengrød med kokosmælk

Portionen herunder rækker til 3-4 små portioner.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid45 minutter
Ret: Søde snacks
Køkken: Vegansk, Vegetarisk
Antal: 4 portioner
Forfatter: Stinna
1 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 150 g grødis
  • 1 dåse kokosmælk
  • 5 dl vand

Sådan gør du

  • Kom vand og grødris i en gryde. Lad det koge i cirka 5 minutter.
  • Tilsæt kokosmælk og lad risengrøden simre, til risene er møre.
  • Serveres med det samme – evt. med appelsinsirup eller kanelsukker.

Opskrift på vegansk risengrød

Mangler du en opskrift på vegansk risengrød? Så er denne risengrød med kokos et godt bud. Den smager dog af kokos – så hvis du ønsker en risengrød der smager mere ala den originale, så prøv gerne min lækre veganske risengrød.

Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.

4 Kommentarer

Jonas 19. december 2024 - 00:00

1 star
For vandet

Reply
Stinna 27. december 2024 - 20:20

Øv, det er jeg ked af at høre. Sådan er det ikke, når jeg laver det :-)

Reply
Julia 27. januar 2025 - 17:57

Tror det kommer meget and på hvilken kokosmælk man bruger. Fx den med pandaen hvor man både kan få en med 10% og en med 15-17% fedt.
Tror de er optimale.

Reply
Stinna 28. januar 2025 - 16:39

Hej, det tænker jeg bestemt også :-) Tak for din kommentar.

Reply
1 from 1 vote

Tilføj en kommentar

Opskrift vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.