Syltede radiser

af Stinna

Syltede radiser med laurbærblade og peberkorn. Et skønt sommerligt alternativ til syltede rødløg, som virkelig pynter på sommerbordet og i sommersalater.

Syltede radiser

De syltede radiser er nemme at lave og laves helt på samme måde, som almindelige syltede rødløg. Radisserne skæres blot i tynde skiver og overhældes med eddikelage, som er kogt op med sukker og salt. Lad radisserne trække en times tid – eller sæt glasset i køleskabet. Herhjemme spises de i salat eller som tilbehør til aftensmaden.

Syltede radiser

Nemme syltede radiser, som er skønne i salat eller tilbehør til aftensmaden.
Forb. tid10 min
Tilb. tid5 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 glas
Forfatter: Stinna

Ingredienser

  • 100 g radiser

Eddikelage

  • 1 dl lys eddike
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. sukker eller honning
  • 1 drys salt
  • 10 stk. peberkorn
  • 2 stk. laurbærblade

Sådan gør du

  • Start med at skære radisserne i tynde skiver – hvis du gerne vil have dem lidt sprøde, så lav dem cirka 3-4mm tykke. Kom dem i en skål eller glas.
  • I en gryde koges eddike, vand, sukker og salt sammen.
  • Hæld den varme lage over radisserne. Kom peberkorn og laurbærblade i. Sæt låg på og opbevar dem i køleskabet.

Hjemmesyltede grøntsager

Hvis du også er vild med at sylte i dit køkken, så vil jeg anbefale dig at prøve de klassiske syltede rødløg, syltede agurker eller citronsyltede rødløg.

Du er også meget velkommen til at følge med på min Instagramprofil, hvor jeg deler endnu flere madbilleder.

Tilføj en kommentar

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne hjemmeside bruger cookies. Accepter Læs mere

Privacy & Cookies Policy