“Er din kæreste også vegetar?”

af Stinna

vegetariske madpandekager-2

“Er din kæreste også vegetar?” er et af de spørgsmål, som jeg får igen og igen som vegetar – og med god grund, jeg ville selv spørge om det samme. Jeg vil svare på spørgsmålet i dette indlæg. Hvis du er interesseret i andre indlæg om at være vegetar, så læs Hvorfor er du vegetar?. Hvis ikke du ikke synes det er interessant, så kan du finde retten på billederne lige her.  ( dog med få ændringer, jeg har brugt 2 dåser bønner og 1 dåse kokosmælk ekstra)

For at vende tilbage til ovenstående spørgsmål, så er svaret nej. Min kæreste spiser kød og jeg spiser kun vegetarisk. Heldigvis spiser han dog også en masse grønt, så det er aldrig umuligt at lave mad sammen. Faktisk laver vi ofte aftensmad sammen, hvor min del bare består af fx bønner og hans består af kød, fx som i disse madpandekager. Selve saucen er den samme, men jeg delte den i to da den var færdig og kom bønner i min og oksekød i hans – smart og nemt!

Ofte er jeg nemlig blevet spurgt om, hvorvidt det så ikke er svært at bo sammen og hvordan det overhovedet kan lade sig gøre. Faktisk er det ikke noget jeg tænker særlig meget over længere, da vi næsten spiser det samme, pånær at der så lige er kød i den ene portion. Selvfølgelig er nogle retter nemmere at lave, men hvis vi skal lave lasagne laver vi bare to små fade. Det lyder mere besværligt end det er :-)

Hvad med jer. Spiser I alle det samme derhjemme? vegetariske madpandekager-3 vegetariske madpandekager-4
vegetariske madpandekager

6 Kommentarer

Dorte 8. september 2016 - 14:29

Det sprøgsmål får jeg også altid!! Og nej det er han ikke..

Reply
Marie 8. september 2016 - 17:17

Synes ikke, at saucen på billederne i dette indlæg stemmer helt overens med den på billederne i det indlæg, du linker til. Kan det passe, at den er lidt anderledes? Måske er det kun nogle andre bønner, du har brugt? :)

Reply
Stinna 8. september 2016 - 17:23

Det er brugt en dåse butterbeans og en dåse kikærter – og så en dåse kokosmælk :-)

Reply
Stephanie 8. september 2016 - 20:59

Vi gør det på PRÆCIST samme måde hjemme hos os, og nej, det er nemlig ikke besværligt overhovedet.
Jeg er også så heldig at min kæreste selv intet har imod hele vegetariske retter flere gange om ugen :)

Reply
Nanna 19. september 2016 - 22:38

Vi spiser alle sammen vegetarisk hjemme hos os, faktisk på min kærestes initiativ dengang for længe siden, og jeg må indrømme at jeg tit har tænkt at det må være SÅ besværligt når den ene spiser kød! Men du får det til at lyde ret simpelt:) er der aldrig nogle dage hvor din kæreste bare spiser rent vegetarisk? Eller tilføjer han altid kød?
Tak for masser god inspiration!

Reply
Stinna 20. september 2016 - 08:33

Dejligt at du kunne bruge indlægget :-) Det er nok også nemmest, hvis hele familien spiser det samme. Herhjemme fungerer det bare virkelig fint :-) Han spiser nogle dage vegetarisk, men oftest vælger han at komme en smule kød til. Han er dog begyndt at kunne lide bønner mere og mere, så det er lidt nemmere :-)

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.