Rødbedesmoothie med jordbær, avocado, banan, ingefær og mælk. Skøn og sund smoothie, som er perfekt til morgenmad eller som mellemmåltid.
Smoothie med rødbede
Rødbede er måske en lidt speciel ingrediens i en smoothie. Men det smager skønt – og særligt hvis det blandes sammen med banan og jordbær. Det giver en sød smag, hvor rødbede ikke er for gennemtrængende. Jeg tilsætter også citron og ingefær, for at give rødbedesmoothien en lidt frisk smag.
Opskriften herunder rækker til 2 glas rødbedesmoothie:
Jeg ved godt, at der ofte rynkes på næsen over rødbede. Men i denne smoothie er det ikke rødbedesmagen der er i fokus, men rødbede bidrager alligevel med lidt smag, sundhed og den smukkeste farve.
Rødbedesmoothie med jordbær
Ingredienser
- 1 stk. banan
- 1 stk. avocado
- 2 håndfulde frosne jordbær (10-14 stk.)
- 1 lille klump frisk ingefær (kan undlades, men giver en god smag)
- 1 mellemstor rødbede, skrællet
- 1 stk. citron (saften heraf)
- soyamælk med vanilje eller vand
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en blender. Tilsæt væske til rette konsistens. Blend til konsistensen er ensartet.
- Drikkes med det samme. Velbekomme.
Hvis du leder efter andre opskrifter med rødbede, så er disse måske også noget for dig:
- Rødbedetærte med feta – skøn vegetarisk tærte med rødbede.
- Grønkålssalat med bagte rødbeder i kanel
- Rødbedehummus – den klassiske hummus, tilsat rødbede og får den fineste farve.
Du er også meget velkommen til at følge med på min instagramprofil. Her deler jeg endnu flere madbilleder og billeder fra min hverdag. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften. Hvis du laver min mad, vil jeg elske at se et billede af det på instagram.
8 Kommentarer
Hej Stinna er det rigtigt eller blot en ide at når jeg gemmer en greenie natten over bliver den meget tyk jeg talen om den med spinat banab ogavocado
Hej, ja hvis du gemmer den, bliver den tyk. Jeg drikker den altid helst med det samme :-)
den smagte godt i går LOOL
Godt at høre, tak :-)
Koger du dine rødbeder inden du bruger dem?
Nej det gør jeg ikke :-)
Hvordan kan undgår man smagen af jord, som rødbeder har en tendens i eftersmagen? Jeg kom lakrids i, men det virkede ikke, eller måske havde jeg ikke nok
Hej, jeg mindes at have læst, at det handler om hvor friske rødbederne er. De skal gerne være helt faste. Jeg synes at citron opvejer den lidt jordede smag.