Sundere bounty bars

af Stinna

bounty

Før jeg tog på ferie, hyggede jeg med min søde veninde Tine. Udover at nørde lidt med blog, så lavede vi disse lækre sunde bounty bars. Jeg er som før nævnt helt vild med kokos og har planlagt, at jeg snarest skal have prøvet en bounty-kage.

Hvis du også er vild med kokos og især bounty, men gerne vil afprøve en sundere opskrift, så prøv denne. De er nemme at lave og smager virkelig skønt. Her er opskriften på sundere bounty bars:


Opskrift på sundere bounty bars:

250g kokosmel

2,5 dl kokosmælk

3 spsk kokosolie

10-15 dadler eller 3 spsk honning

200g mørk chokolade til overtræk

  1. Dadlerne skal først pureres. Kom dem i kogende vand inden, hvis dine dadler er for hårde.
  2. Kom kokosmel, kokosmælk, kokosolie og dadelpuré i en gryde og varm blandingen indtil kokosolien er smeltet. Rør det godt sammen.
  3. Fordel massen i en form med bagepapir. Tryk det godt sammen.
  4. Sættes i fryseren til det er hårdt – ca. 1 time.
  5. Skær dine bounty bars ud og overtræk med smeltet chokolade.
  6. Opbevares på køl indtil servering.

bounty

24 Kommentarer

Amalie 1. september 2014 - 20:11

Er der en speciel grund til at dadlerne skal blandes med kogende vand. Kan man ikke blot purere dem med kold/lunken vand? ;-)

Reply
Stinna 1. september 2014 - 20:16

Det gør, at de bliver hurtigere bløde så de kan blendes :-)

Reply
Sif 30. januar 2018 - 04:26

Skal der ikke stå hvis dine dadler er hårde (i forbindelse med at lægge dem i blød)?. Det første step i opskriften?

Reply
Stinna 30. januar 2018 - 10:45

Ha ha jo :-) Det er rettet nu.

Reply
Cæcilie 2. september 2014 - 07:19

Kan man bruge en anden olie end kokosolie? :)

Reply
Stinna 2. september 2014 - 16:55

Så skal det være en smagsneutral olie. Jeg har dog ikke prøvet :-)

Reply
Pernille 2. september 2014 - 13:53

Nøj, de ser lækre ud! Skal helt sikkert prøves :D

Kan man bruge light kokosmælk? Og andre typer olie end kokosolie?

Reply
Stinna 2. september 2014 - 16:57

Tak skal du have – de er virkelig også lækre.
Jeg ved ikke om man kan bruge light, har aldrig prøvet at bruge light kokosmælk. Men jeg vil næsten mene at det er ærgerligt :-) Jeg har ikke prøvet med andre olier, men en anden smagsneutral olie vil sikkert kunne gå an.

Reply
linda Jørgensen 17. december 2018 - 16:10

De vil ikke stivne hvis du bruger light……

Reply
Stinna 20. december 2018 - 10:37

Hej Linda, tak for det :) Jeg bruger aldrig light i mine opskrifter herinde.

Reply
Michelle-Marie 4. september 2014 - 12:07

Uhhm jeg elsker bounty især fordi det indholder to af mine favoritter; Kokos og chokolade. What’s not to love :D Jeg må vidts lige teste disse.

Mvh. Michelle-Marie

Reply
Stinna 5. september 2014 - 14:06

Det er nemlig også to af mine yndlings ingredienser – sammen med banan og chokolade!
Hav en god dag :-)

Reply
Anete 4. august 2016 - 14:35

Hvornår skal honningen i, hvis jeg bruger det i stedet for dadler?

Reply
Stinna 5. august 2016 - 21:44

Hej Anette – jeg tror det skal i sammen med de andre ingredienser i gryden. Men jeg har ikke selv forsøgt mig med honning :-)

Reply
Lars Jacob Wieland Nissen 11. september 2016 - 14:09

Hej Stinna
De ser meget lækre ud, og denne opskrift skal klart bruges.
Hvilken kokosmælk bruger du. Bruger du den fra dåse eller karton?

Mbh

Reply
Stinna 11. september 2016 - 14:42

Hej, mange tak :-) Jeg bruger fra dåse.

Reply
Trine 27. juni 2017 - 14:06

Hvor mange personer er der ca til?

Reply
Stinna 27. juni 2017 - 21:55

Jeg mener jeg fik omkring 8 bars :-)

Reply
Nadia 7. januar 2018 - 18:18

Kan ikke helt se det sunde i dem? Der er over 3000 kalorier og MEGA meget fedt i.

Reply
Stinna 7. januar 2018 - 18:39

Jeg kategoriserer dem som sundere – men nej, de er bestemt ikke kaloriefattigere eller slankende :-) Men indeholder andet end almindeligt hvidt sukker.

Reply
Helle Sørensen 24. januar 2019 - 08:48

Kan de fryses? ❄️☺️

Reply
Stinna 24. januar 2019 - 16:57

Hej, det har jeg desværre ikke forsøgt :-)

Reply
Anne 18. juni 2020 - 12:36

Hej Stinna
Jeg har prøvet og lave dem og hvordan får du chokolade på dem. Mit chokolade blev så træls at arbejde med da jeg prøvede at putte barerne derned i. Hvordan gør du det ? :)

Reply
Stinna 20. juni 2020 - 08:15

Hej, nu er det desværre længe siden at jeg har lavet dem. Men mener at jeg har dem på en gaffel og holder dem hen over gryden – og hælder chokolade over dem med en ske :-) Hvis det giver mening.

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.