Bønnefritter

af Stinna

DSC07224-5Jeg har endelig fået afprøvet de omtalte bønnefritter og jeg har den sidste uge spist det et par gange. De er det perfekte tilbehør og smager skønt. De bliver ikke sprøde som almindelige fritter, men de bliver meget lækre alligevel. Kender I det, når man længe har syntes at noget lød lidt kedeligt og ikke gad afprøve opskriften, men endelig fik det prøvet og blev vildt overrasket? Sådan har jeg det med bønnefritter. Prøv dem selv og skriv gerne, om du også synes de smager skønt.


 BØNNEFRITTER 

500g frosne bønner

4 spsk olie

½ tsk papirka

salt

  1. Tænd ovnen på 200grader.
  2. Vend bønnefritter med olie, paprika og salt. Vend det eventuelt i en pose.
  3. Kommes på en bageplade og bag dem til de er sprøde. Vend dem rundt undervejs.
  4. Velbekomme!
Print Friendly, PDF & Email
7 Kommentarer

7 Kommentarer

Cæcilie 26. september 2014 - 14:59

De smager så godt med ketchup og mayo!

Reply
Stinna 26. september 2014 - 15:04

Ja de er nemlig så lækre! :-)

Reply
maria 27. september 2014 - 18:40

De er super gode med hvidløg på, gerne meget af det!

Reply
Stinna 28. september 2014 - 13:20

Uhm god idé med hvidløg! :-)

Reply
Stine 22. oktober 2014 - 17:58

Et andet sundt alternativ til pomfritter er at skære pastinak i tynde skiver, olie, salt og andre krydderier ovenpå og så i ovnen. De bliver lidt mere rigtig pomfrit-agtige end bønnefritterne gør :)

Reply
Stinna 23. oktober 2014 - 07:29

Mums det lyder også lækkert :-)

Reply
Bønnefritter med parmesan - Stinna 23. juni 2017 - 09:02

[…] med at prøve at lave nogle selv – og sikke en god idé! Ofte laver jeg dem bare i ovnen med olie og salt, men denne gang har jeg lavet dem i en lidt anerledes version med […]

Reply

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.